Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 30 November 2012

Nyesal marah dia ..



Hurm .. sedih tgk dia kena marah ngan aku .. Nyanyuk tp liat nak tdo .. Letak atas tilam , tak nak . Dukung , dia tolak badan aku .. Penyelesaian  ada pd mak dia je tp tak anis meeting lg .. Susu yg ada , sejuk membeku ..
Haihhhhh ...sian dia kena marah .. Nangis dan aku pujuk kembali hingga ketawa .. Pastu baru nk tdo ... Hurm ..
Published with Blogger-droid v2.0.9

Hotel berapa bintang ni ??

 

Sepanjang hidup aku dok menginap hotel samada free atau berbayar , tak pernah aku kena seterika baju kat ruang legar ni haaaa ...

Adeh ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Dari bawah katil bilik hotel ku..

 

Amacam ? Nampak tak ? Heheehe .. Senang je buat kerja kan ? Huhu .. Ni baru bawah katil bilik hotel yg dibayar beratus henggit tu .. Lain lain kebersihan ?

Published with Blogger-droid v2.0.9

Kat Johor Bahru sudah ..

 

Ini kali ke 3 aku sampai sini .. Kali pertama , ngan band SPOON .. Kedua , sewaktu bertugas dengan Kementerian Pelancongan .. Yang ni , ke 3 ler .. hehehe ..

Apa yang menariknya ? Setakat 2 kali aku datang .. takde yang mampu mengujakan aku lagi …

hotel sentral

Apakah LEGOLAND ini akan membuahkan kenangan terindah buat aku dan juga keluarga aku ? Heheh .. Tunggu hari Ahad ni eh .. Ahad baru g .. Hari ni dan esok , ada program lain ..

Photo

Harapnya tak menghampakan aku la.. Walaupun masuk percuma untuk kitorang tapi kalau nak beli , garuk kepala gak harganya .. Huhu ..

Dan hotel Sentral yang terletak di Tanjung Puteri ni , walaupun nampak ‘daif’ tapi ok gak la biliknya .. Hehe .. Untuk tidur , bersiap .. Ok dah .. Honeymoon ? Huhu .. Aku tak cadangkan la … Kecuali mmg plan tak nak keluar bilik .. Hahaha ..

Set CANTIK MENARIK ..

 

-iklan-

Hanya tinggal 2 set. Grab sebelum sold out !

Set CANTIK MENARIK... [Vita E + Vita C + B-complex]
HOT ITEM....ramai yang adore...

SET

Kebaikan set CANTIK MENARIK?

★Menyerikan kulit yang kusam.
★Mengurangkan jerawat.
★ Memperbaiki struktur kulit.
★ Kulit gebu & mulus.
★ Menghilangkan lingkaran gelap di bwh mata.
★ Antioksidan ~awet muda.
★ Menghilangkan parut.

Bonus Tambahan:

★ Memberikan tenaga.
★ Melegakan stress.
★ Memberikan kesihatan dalaman.
★Kesuburan.


Jom GRAB sebelum terlambat.
Lps ni set ni hold hingga stok vit c smpi...jom...jgn frust nt...^_^
PM / sms / whatsapps ke 0139337697 untuk HARGA TERBAIK dr sy...anda xkan rugi punya....^_^

Year end sale - API advanced fat burner

 

-iklan-

Sekarang kami nak buat year end sale untuk produk supplement bakar lemak ni ..

Bagi yang tak tahu apa itu API Advanced Fat Burner ,sila baca statement kat bawah ni...

Senang citer, macam ni:  Fat Burner Advanced sebenarnya mempunyai keunikan dan keistimewaannya yang tersendiri kerana ramuannya adalah dari herba-herba terbaik (formulation herbs) iaitu dari gotu kola, coffee arabica xtract,green tea powder.

Bayangkan bagaimana kawan anda atau member-member memberi respons “hairan” bila mereka melihat anda  tidak sepertimana yang sering mereka ejek.

Betapa terkejutnya rakan-rakan dan sanak saudara anda melihat perubahan yang berlaku pada tubuh badan anda. Malah mungkin ada antara mereka mungkin akan rasa iri hati dengan perubahan yang anda bakal alami.

Produk sesuai digunakan untuk lelaki & perempuan yang sihat

RM170.00

(ni harga pasaran)

RM150 .00

(ni harga diskaun)

RM80

Sentiasa ada stok

Produk ini membantu anda :-

Membakar lemak-lemak degil dengan efektif .

Memberikan tenaga kepada anda sebelum bersukan

Meningkatkan metabolisma badan

Produk dibuat dari Herba  & Selamat .

(Tidak ada DMAE & Geranium)

SMS KE 0177990127

Tawaran ini sah untuk mereka yang bertindak pantas .

Ke Johor Bahru ..

3 hari kat sana.. Ada kije skit ambil bawak Qhaliff jenjalan .. Plan nk jumpa blogger nnti ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Jeriji sendiri jadi pembunuh !

 

Hurm ..

image

Memang aku takut sangat jeriji pagar yang ada kat rumah baru aku tu .. Atas , bawah semua jerigi yang ‘ditugaskan’ untuk menghalang pencuri dari luar masuk ke dalam ..

Tapi pada yang sama , aku sekeluarga menjadi ‘ tahanan’ bila berada di dalamnya .. Jika berlaku perkara perkara begini , paling utama ialah kuncinya !!

Hurm ..Jalan keluar tu mmg ada tapi .. Haih .. Aku kena fikir semula faktor faktor keselamatan rumah aku tu ..

Selamat Hari Lahir ke 36 , BEN ASHAARI

 

Eceh .. Buat sendiri nampak ??? Saja .. Hargai diri sendiri , kan ? Takkan nak orang je hargai tapi kita sendiri tak hargai diri kita sendiri .. kan kan ?

Hurm … nak hadiah apa eh ?? Haaa .. tau tau … Aku nakkkk  korang doakan aku , keluarga aku keberkatan , kesejahteraan , dimurahkan rezeki serta diampunkan dosa dosa samada yang lepas dan juga akan datang ..

Doa tu yang sangat mahal .. kan ? Terima kasih pada rakan rakan yang ucap selamat pada aku .. Hanya ALLAH saja mampu membalas budi baik korang semua ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI