YEAR END SALE...

8:00 PTG
  API advanced fat burner REAL TESTIMONI.REAL RESULTS.REAL WINNERS.   Sekarang kami nak buat year end sale untuk produk supplement...

PEPLUM ADDICT

5:43 PTG
    Cantek tak? Sape peminat Peplum?kalu masih tercari2 baju yg tengah hot ni boley le ke www.crazewear.com untuk beli ye..ade bermac...

Menyesal naik tangan ..

5:02 PTG
  Walaupun tak kuat tp tetap menyesal. Gara gara berkali dah bgtau , tp degil .. Namun salah aku tetap ada ..Hurmm.. Adik yg buat , ab...

Lepak ngan sepupu ..

3:43 PTG
  Huhu ..penaaattttt sejak leh merangkak niii ...Kena mintak tolong mak aku tak jaga dia .. huhu .. Pengsan sehh ... Baru satu !!!...

Maybank2U dan Aku ..

8:04 PG
  “ Bukak Maybank2U , bang . Senang sikit nak check duit yang masuk tu .. “ .   7 tahun lepas , aku plan nak buat Maybank2U tapi malas...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.