Tahu dia tunggu apa ?

3:22 PTG
  Wife bagitau , dia dah tersengguk sengguk dah sewaktu bermain kotak tisu tu .. Tapi tamo gak tidur ! Sbbnya ? Dia nak ikut g antar mum...

Tunggu masa ..

11:16 PG
  Makan dah .. mandi dah .. susu ? Macam terlampau kenyang je nak bagi kan ? Tapi mamat ni dah ternguap nguap .. Hurmmm .. Tapi tamo gak...

Tamo tidur la diaa !

8:23 PG
  Bangun kul 530 pagi .. Tidurnya , jam 10 malam .. Haaaa .. Biala dah tak leh tidur dia , maka semua sekali kena jaga termasuk laaaa bapa...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009