Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 19 Disember 2012

Bila Qhaliff melepak ngan daddy ..

 

Kalaulah begini … Masak aku …

Berita TV3 , membosankan !

 

Maaflah , aku takde dokumen untuk didedahkan .. Kalau aku dedahkan , nanti aku kena tangkap kecuali aku dedahkan jika melibatkan pembangkang .. Pergh.. boleh gitu ?

Walaupun dialog diatas cuma rekaan , tapi itulah realiti yang dirasai oleh kebanyakkan rakan rakan aku bila menonton berita TV3 bila melibatkan politik negara ! Sangat mendukacitakan !!

Apa nak kata dah kan ? Segalanya tiada lagi ketelusan bila menyampaikan berita. Bila blogger menyampai infomasi , dikatakan tiada sumber atau tidak boleh dipercayai sama sekali kecuali blogger tertentu saja ..

Hairan ? Apa nak hairan .. Dunia dah sampai penghujung .. Itulah realitinya ..

Tips bagaimana nak tembabkan pipi si kecil atau si besar ?

 

Serius ! Kisah benar nehh .. Asal aku suap , 1 saat terus hilang ! Nak kata dia kunyah , gigi sebatang pon takde lagi .. Nak kata dia telan , gulp .. takkan kot ?

Apakah dia sorokkan makanan itu ?

Qhaliff mengaku akhirnya ?

 

Aku kata dah kan ? Lama dah.. Tapi ramai tak nak mengaku sebaliknya mengatakan aku yang jeles .. Huhu !

Tak pe Qhaliff .. nanti daddy ajar cara sikat rambut pacak ehhhh ..

Bersantai bersama ...Qhaliff !

Hehehe .. pusing sana sini .. kat Putrajaya jugaaakk yg aku selera nak makan ..

Qhaliff pon nak makan gak .. tp dia makan dia punya makanan jer .. huhu .. siaann.. Tunggu ada gigi la yer , Qhaliff ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 hari , 4 hotel !! Tapi ..

Tak leh lawan umah sendiri kan? Hehehe .. Alhamdulillah, setelah menginap di Bayou,Legend,Selesa dan Aman Sari , ternyata rumah yg tidak sempurna lagi ini lg best !! Hehe.. Langsir pun tak de lagi ..

Sampai dah umah ke 2.   Jap lagi nak balik ke umah pertama .. huhu..Penatt..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Mati lemas akhirnya ..

Hurm.. walaupun punya byk mata , tp main belasah gak nk buat , haaaa.. inilah nasibku .. woo woo .. woo..  Nico la pulak ..

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI