Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Disember 2012

Baru terasa kehilangannya … Amat terasa !

 

Sejak aku kehilangan ultrabook Toshiba aku tu , aku takde mood nak blogging guna laptop .. Huhu .. Terasa giler kehilangannya. Masakan tidak , nak on laptop , lamaaa je tunggu .. Nak post entri , lamaaa je tunggu .. Haihh.. Pastu , nak tunggu browser lagi .. Haih.. Memang bikin panas betul la si penyangak tuuuu ..

Nak beli baru , bukan murah wooo .. Lagi pon tu adalah kenangan terindah aku sebagai blogger .. Huhu .. Sapa nak kasi wooo menda gitu haaa ..

Mungkin aku perlu dapatkan laptop yang setara kelajuannya untuk mengembalikan mood aku berblogging ..

Sbb tu la minggu ni aku kurang update blog sangat .. Biasanya kalau travel pun , aku tetap update banyak kali .. Tapi.. tapi .. sejak dia berpisah dengan aku , aku takde mood dah walaupun bini lama masih ada ..

Betul la kan , kata perempuan .. Dah dapat yang baruuuu .. yang lama pasti dilupakan ! Tapi mana ada lupakan ?? Aku simpan dalam almari jeee …

Setelah 5 hari ponteng ..

Nyaris nak ponteng lg sbb Qhaliff wat hal lagi ..  Tp wife dah uruskan semua .. Rasanya dia .. Hurm .. Kot ??

Published with Blogger-droid v2.0.9

PROMO DISEMBER ! COLLAGEN POWDER

 

November dah melabuhkan tirainya... Disember datang dengan senyuman...kenapa agak2?? Sebab PROMO DISEMBER sangat MENARIK!!

Nak tau apa dia???

TARA!!! Shaklee Collagen Powder!! (SCP) laaaa .. Klik SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut ..

Hantu wiper !!

Asal ada kat tempat memandu ,segera tangan dia cepat menuju ke situ.. Kalau dihalang ,cari signal lak... Grr..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Qhaliff meracau pulak ?

 

Hurmm ..

Dah dua malam gini .. Start masa di hotel ari tu .. Tapi tak la meracau cam kena sampuk .. Cuma nak tidur atas badan mak dia jer.. Pastu lena laa .. Macam baby baby dulu laaa.. Skang ni dia tak nak mengaku baby dah .. Hahaha ..

Ada gak aku pasang ayat-ayat  ruqyah pada waktu dia dok meracau tu , tapi ok je dia .. takde tunjuk pon simptom simpom melalak cam nampak artis kpop tu haa ..

InshaAllah .. ok je dia kot.. Nak membesar.. Mimpi daddy dia nak nikah lagi la tu .. Tu pasal jadi gitu kot ? Kiranya dia memberontak kah ?

Hahahaha ..Adeh ..

Mummy cari pasal lak ngan Qhaliff !

 

Grr… Pandai dah nyanyi nyanyi skang ni .. Hahahha .. Lawak la dengar dia nyanyi hiburkan hati .. Pastu kalau nampak orang lalu depan dia .. Confirm dia stop makan .. Tetiba dia pusing dan nak ngap ! Dan gambar kat bawah ni la , hasilnya dari dok melangut tengok orang !

Pastu balas dendam gini la.. Hahaha .. Telan sekali ngan sudu tu haa ..

Ngappppp ! Pastu .. usha kiri kanan sambil mulut bebel .. hahaha .. Macam tak percaya je budak ni dah besar .. huhu .. Dah boleh wrestling ngan aku woo ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI