Dah teror dah aku !

4:45 PTG
Hehehe..tak perlu risau dah kalau nak bawak Qhaliff gi mana mana .. Sediakan 2 menda jer .. 1. Susu .. Kasi penuh ...Confirm dia tenang .. ...

Bila mak aku pening

2:18 PTG
Dgn aku aku skali join pening .. Mana taknya, tak dpt sambung permit sbb bas dah 'pencen' padahal elok je lg dan slalu buat check PU...

Lari ke rumah mak ..

12:48 PTG
Hahaha .. susah nak kawal dia kebelakangan ni .. Nak main lebih dia ..Jadi ,bwk dia g umah mak aku ..Kat sana ada dua sepupu dia yg sudi nak...

Meracau jugak ?

7:36 PG
Hurm .. tapi berlaku bila nak tidur mcm masa mula lahir dulu .. Bila baca ayat kat dia , lena terus .. Published with Blogger-droid v2.0.9

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.