Dah teror dah aku !

4:45 PTG
Hehehe..tak perlu risau dah kalau nak bawak Qhaliff gi mana mana .. Sediakan 2 menda jer .. 1. Susu .. Kasi penuh ...Confirm dia tenang .. ...

Bila mak aku pening

2:18 PTG
Dgn aku aku skali join pening .. Mana taknya, tak dpt sambung permit sbb bas dah 'pencen' padahal elok je lg dan slalu buat check PU...

Lari ke rumah mak ..

12:48 PTG
Hahaha .. susah nak kawal dia kebelakangan ni .. Nak main lebih dia ..Jadi ,bwk dia g umah mak aku ..Kat sana ada dua sepupu dia yg sudi nak...

Meracau jugak ?

7:36 PG
Hurm .. tapi berlaku bila nak tidur mcm masa mula lahir dulu .. Bila baca ayat kat dia , lena terus .. Published with Blogger-droid v2.0.9

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI