Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 Disember 2012

Khas untuk wanita - IMAAN BOUTIQUE

 

-IKLAN-

clip_image002

Trend terkini banyak remaja muslimah yang sudah bijak dan pandai bergaya, bukan sahaja dari segi pemakaian shawl tapi pemadanan warna baju hinggalah ke aksesori.Bagi remaja yang gemarkan bergaya tapi masih ingin mengikuti syarak berpakaian, jom singgah di Imaan Boutique SEKARANG! http://www.facebook.com/imaanbt.

Kerana kami menawarkan LONG SHAWL yang boleh digayakan mengikut citarasa anda tanpa perlu memikirkan tentang labuh atau  panjang shawl..  Shawl kami sememangnya dibuat khas untuk para remaja yang gemar bergaya mengikut syarak.

Bukan shawl sahaja, malah baju hinggalah ke inner neck mampu membuatkan para wanita kelihatan cantik dan mempersona!

Tentang harga tidak perlu risau.Kerana kami menawarkan harga MURAH sempena menyambut tahun 2013 tak lama lagi.

JOM tengokapakahtawaranterhebat kami..rugikalautaktengok tau..

clip_image004

clip_image006

Dress kami pun kami menawarkan harga serendah RM100 sahaja!

clip_image008

Inner neck kami menawarkan pembelian murah jika anda beli lebih dari satu!! Inner ni bukan je mampu menutup aurat tau.. malah ia sangat selesa dipakai. Diperbuat dari kain cotton bermutu tinggi, sangat selesa dan sejuk dipakai.

clip_image010

Ini pula ada Syria express,terdapat dalam bermacam-macam warna. Oh yang mana satukahi daman kalbu ? Hihi :p

clip_image012

Ini juga Syria, tapi separate anta inner Syria..sangat selesa & sejuk dipakai. Apa lagi, jom ramai2 singgah di Imaan Boutique, tak rugi pun kalau meluangkan beberapa waktu untuk ‘like’ fan page kami.

Jumpa anda di sana ya! Selamat bershopping <3

Sepetang di Tasik Putrajaya dengan …

 

Dulu datang , dia dalam perut lagi.. Pastu ada la sekali dua .. tapi dia kecik lagi .. Kali ni , dia dah nak masuk 9 bulan tapi berlagak dah cam dah 2 tahun ..

Cuaca cerah petang tadi .. Memang best la bergambar .. huhu …

Tips nak elak disaman AES !

 

Guna je kereta ni haa .. Senang , bergaya dan menjimat malah menyihatkan .. Pagi pagi dah bersenam kan ? NAk g kerja yang jaraknya cuma tak sampai beberapa kilometer , kena la keluar satu atau dua jam lebih awal padahal sebelum ni tak sampai 5 minit dah sampai opis !

Yelah , kat TV3 pon iklan AES dah up .. Seolah olah macam nak suruh rakyat jelata sedar akan kepentingan AES yang mana inginkan rakyat Malaysia memandu dengan berhemah ..

Tapi pelik kan ? Kamera diletakkan di kawasan kawasan yg confirm sapa lalu kena saman .. Apa tujuannya yer ? Baik letak je bonggol ! Tak kira la highway ke tak .. Kalau dah highway pon kena saman , baik letak je bonggol tu setiap 1km .. baru best !

Dah la tu , saman dikenakan sangatlah membebankan buat mereka yang ‘terperangkap’ dengan kamera AES ni haa ..

Letih nak bicarakan pasal AES ni .. Aku harap , kata putus dapat diberikan sebelum PRU .. Diteruskan atau tidak .. Aku tak sabar nak memangkah dah ni ..

Kalau VVIP lalu dengan escort , leh lak laju eh ? Lain kali keluar awal boleh tak ? Tertanya gak , rakyat didahulukan , dari segi mana yer ?

Dah pandai merajuk Qhaliff ?

 

Lama gak la dia menyendiri dengan menyandarkan diri di dinding itu haaa ..

Panggil dia , cuma senyuman je dia lemparkan .. Hahah .. Amboiii .. Mentang mentang la cute cam daddy dia ..

Haih … Pandai dah menyendiri skang ni .. Hahaha .. Ni belum betul betul merajuk .. Kalau dah tau ? Jenuh gak daddy dia nak pujuk .. Nasib baik la pengalaman penuh bab pujuk memujuk ni .. hahaha ..

Resaksa vs Otomen Tecik

Huhu .. bijak dia gunakan kaki dia utk menahan badan aku dr mengigit pipi dia .. Hahahaha ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Dah mula tolong mummy ?

 

Haaa.. baguslaah ..

Photo

Dalam diam tak diam , dah nak masuk 9 bulan dah usia Qhaliff .. Dah mula nak menyelongkar dan tamo sangat nak didukung ..

Hurm.. Tidur ? Tuuu .. tdo dengan sendirinya dah .. Tak yah nak dodoi .. Dalam dok main , tiba-tiba lena sendiri .. hahaha .. Teringat zaman aku muda muda dulu .. Jap , aku muda lagi kan ?

Budak kecik ni , semua bijak.. Terpulang pada kita camana nak corakkannya .. Aku , risau lak kalau tak bijak mencorakkan dia .. Hurmm ..

Seperkara yang aku tau , dia ni mmg tak leh ada orang tinggikan suara kata dia .. Mesti dia terkejut dan muka jadi cuak .. Tu perangai mak dia yang dia dapat .. hehehe ..

Zon Operasi Kamera di Putrajaya

 

80kmj jer hadnya ! Semua kereta blkg aku potong dgn comelnya.. Aku senyum je la .. Rasanya semua kereta yg lalu kat Putrajaya akan dpt saman ? Aku rasa , baik letak tol dr letak kamera , kan ?

Ni kira aku memandu sambil menghirup udara segar dan mengira pokok pokok yg ada kat situ ..

Mmg mendamaikan .. Haa.. Pekata tukar nama AES ke AEdeS je ?

Published with Blogger-droid v2.0.9

Daddy .. Qhaliff di hujung minggu ..

 

Duk umah lak eh .. Jaga mummy eh .. Daddy , nak bersantai kat gym lak eh ..  Eh , eh .. ehhh..

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI