Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 23 Disember 2012

Qhaliff cam daddy laaa ..

 

Penyelamat kepada tekanan darah tinggi aku ! Tengok dia senyum , aku cair ..

Photo

Bab senyuman tu .. Hahaha .. Bukan aku kata aaa .. Ada kawan di Fan page aku tu yang kata ..

“ senyum dh mcm abg ben hehe “

Ini bermaknaaa .. Haa ? Apa ? Takde makna ??? Nampak sangat ketara kecemburuannya itu ..

Opkos la serupa kan ? DNA aku .. kan kan ? Sure ke ? Ada gak nak makan kaki malam ni .. Huhu..

Baru nak pasang langsir ..

Amik yg murah murah punya .. Dia ukur dan dia pasang .. Kain gi pilih kat kedai dia .. Bajet berapa , cerita sama dia jer ..

Pasang skali kat dapur .. Ruang tamu, 3 bilik dan dapur .. Tak sampai 2k .. Jiran buat , 6k .. pengsan ..Tahun depan, leh pindah masuk duduk dah ..

Selesai segala duit .. huhu .. Korang , yg muda lagi ni .. simpan simpan la duit kalau nak hidup selesa ..Bukan nak hidup sorang tapi ngan anak anak lagi wooo..

Berpeluh bila pk duit ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Bila perempuan rogol lelaki

Inilah berita yg sempat aku baca abis .. Mana la tau kannn ..virus rogol ni sampai Malaysia , sekurang kurangnya aku dah sedia utk mempertahankan diri dari dirogol ..huhu ..

Kalaulah ada perogol klon Neelofa , mesti ramai lelaki beratur tunggu utk dirogol , kan?

Published with Blogger-droid v2.0.9

Qhaliff dah mula ' mengemas' ..

Hurm .. Surat khabar yg aku baru beli dan tak sempat nak baca walau satu berita pon .. Qhaliff dah tolong selesaikan segalanya utk aku ..

Terima kasih la nak oiii ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

Pagi-pagi ...

Layan tv pendidikan dia ... Daddy ? Layan diaaa ..Haha..

Er.. g gym la.. hehehe ..Suh mummy jaga..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Manja terlebih ..

 

Kalau tengok reaksi dia sekarang ni terutama bila mak ayah dia makan , perghhh .. Memang nak tercekik dibuatnya ! Siap dia telan air liur dan mai serang .. boleh ???

Tuuu .. air yogurt tuuu .. Haihhh .. Siap lawan tarik wooo .. Selagi dia tak dapat rasa , selagi tu dia menarik .. Bila dah rasa seteguk , dia siap mengeluh lagi ! Hahaha .. Grrrr ..

Cer pikiaq camana aku nak update blog kalau lagu ni punya style ?? Kalau tak dapat laptop , dia merangkak ke tempat aku tak kasi pi .. Nak tak nak , dok main kejar kejar laaa .. Kang biar dia merangkak , tersembam lak atas tiles .. Berdarah pulak nanti bibir dia .. Aku gaaakk kena marah .. huhu ..

Bila dia dah tidur , rindu pulak kat dia .. Rasa nak geget pipi dia .. hehe .. Esok la bawak pi gym lagi ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI