Kena gi klinik lagi .

12:02 PTG
Hurmm .. sian dia .. makan tetap makan tp mcm kurang nak sangat .. Hari tu tekak dia merah skit .. Doktor dah bg ubat .. Petang karang nak ...

Manja la dia ..

10:30 PTG
  Sejak baik dari demam dan kembali dapat demam (campak ), bila aku dukung gitu , dia confirm laaaa nak melentukkan kepalanya gitu .. Hu...

Demam campak pulak !

5:52 PTG
Ni baru betul-betul pakej ! Heehhe.. Mak aku perasan tadi..Dia  kat celah kangkang Qhaliff naik merah merah.. Memula ingat , ruam .. Tapi b...

Kerja part time aku ..

3:50 PTG
Selain gi gym , aku g amik anak buah aku. Dia pantang nampak muka aku kat umah mak aku ... Mesti kena paksa secara manja utk amik dia balik ...

Jom gi Korea !

12:15 PTG
  -iklan- Salam.. Annyeong hasaeyo chingudel. (Good Morning guys).. Terima kasih kepada semua yang telah booked untuk bersama kami...

Aku tak faham ??

11:22 PG
Dia menyamar jd inspektor polis .. Dia masuk balai polis utk apa ? Siap bgtau dia polis lg ... Erk .. Ke dia rasa dia geng SUPERNATURAL ? ...

Sudah jatuh , ditimpa ..

8:26 PG
Lebam smlm lom hilang ... Tambah pulak dgn gigitan nyamuk .. Haih .. Qhaliff pon satu hal .. Leh dia biar je si nyamuk tu gigit dia ?? Aku n...

Lega tengok dia ..

12:12 PG
  Tadi gi klinik . Doktor , sangatlah tidak mesra berbanding yang aku gi tempohari .. Yang ari tu , walaupun dah malam , dia check sungguh...

Lepaskan rindu ..

11:14 PTG
Tadi g rumah lama. Nak amik saki baki barang .. Hurmm .. G bersenam jap kat taman yg biasa aku gi .. Tak jauh pon .. Apa yg akan aku...

Setelah 9 bulan ..

8:42 PTG
Pertama kali Qhaliff g pasar mlm .. hehehe .. tapi tak tau nk beli apa.. Air kelapa jer.. Tgh diet  aku ni .. Ramai gak awek pakai seluar g...

Anak jantan eh ?

4:00 PTG
Dah hilang lebam tu .. Nampak mcm serik skit nak main kat tempat kena tu td .. Asik nak berkepit je pastu .. Ni gi klinik ..check demam dia...

BIOZONE Food Purifier

2:00 PTG
  -iklan- Saper kat sini suker masak atau makan ayam setiap hari? Samer la macam Waney. Memang almost everyday akan masak lauk ayam. T...

Nangis sudah Qhaliff ..

10:21 PG
  -iklan- Jangan salah sangka hanya orang berusia je yg mengalami sakit sendi, sakit lutut dan semua yg berkaitan sendi. Mitos je tu. ...

Aku nangis , dah !

9:00 PG
  Gambar ni aku amik dari page DUNIA KUCING di Facebook.. Apa yang membuatkan aku amik gambar ni disebabkan ‘ceritanya’ yang sangat men...

Kecacingankah Qhaliff ?

11:20 PTG
  Sejak demam hari tu , ginilah dia tidur . Memula dia tidur atas dada mak dia .. Pastu atas lengan .. kemudian , lone ranger gitu .. Ta...

Lebih baik ada ..

10:27 PG
Alahai. .ciputnya air .. Masalah tekanan air di bilik air tingkat atas mmg menghantui aku. Kalau nak kasi kuat tekanan , kena letak pump boo...

Mengamuk pagi pagi !

7:37 PG
Masih panas lagi badan dia .. Mengamuk tadi dia .. Mengantuk tapi tak leh nak tidur .. Panas sangat kot .. Yelah , dengah dia sendiri dok ...

Lega tapi resah juga !

9:44 PTG
Jalan jalan kat taman rumah baru aku ngan Qhaliff .. Legaaaaa bila kat taman ada mini set utk senaman ringan .. Boleh la kuar peluh skit pet...

Aku bin Abdullah ..

3:12 PTG
Dok layan drama ni kat tv ngan Qhaliff .. Kusyuk dia tgk .. Paham ke tak , tak tau le aku .. Pandang muka Qhaliff ... Apalah nasibnya andai...

Presiden yang miskin ..

1:21 PTG
  Peliknya .. Ahli politik dalam negara kita , makin kaya lebih lagi bila berjawatan besar .. kan ? Hehehe.. Oh , rezeki mereka la tu .. ...

Pening nak hias rumah ..

12:21 PTG
Tak siap lagi .. Nak gantung itu ini lagi .. Nak letak itu ini .. Salah hias ,bak kata wife .. rumah aku jadi taska .. heheeh .. Adehh ... ...

BOBOI BOY vs UPIN IPIN !

12:19 PTG
  vs Bila ternampak dua budak botak ni  ( UPIN IPIN ) , Qhalif tersenyum. Macam nampak kawan lama dia .. Hehe .. Dan semalam , aku sa...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI