ADVANCED JOINT HEALTH TABLET | Promo Januari

 

PROMO JANUARI: Buy 6 FREE 1...
ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT)
Sangat sesuai bagi mereka yang tgh mencari supplemen untuk Ayah, Ibu, Mertua, Datuk & Nenek tersayang.

Untuk MEMELIHARA KESELESAAN SENDI mereka moga mereka dapat menjalankan aktiviti seharian TANPA BATASAN. Ramai yang belikan untuk Ayah & Mak semasa menunaikan HAJI supaya mereka boleh beribadat dengan lancar di TANAH SUCI.

Masalah sendi bukan sahaja menyerang orang-orang yang berusia sahaja. Malah ada yang belum pun mencapai umur 40-an telah mengalami masalah sendi seperti sakit lutut dan GOUT.

5 golongan yang BERISIKO mengalami penyakit sendi:

  1. Pemain bola sepak atau atlet yang terlibat dengan sukan yang banyak menggunakan lutut seperti lumba lari, ragbi dan banyak lg.
  2. Individu yang mengalami obesiti.
  3. Individu yang mempunyai masalah lemah otot peha sejak kecil.
  4. Individu yg sudah berusia.
  5. Individu yang sering mengangkat barang-barang yang sangat berat. (Buat kerja berat).

Nak amik 1 botol boleh...2  botol boleh...3 botol boleh...4-5 botol pun boleh.. Kalau nak amik 6 botol lagi jimat sebab FREE 1 botol + postage HANYA RM10. Beli 6 boleh bagi Ayah, Mak, Mertua, Atuk, Nenek serta stok untuk diri sendiri.
Memang BERBALOI!!!.

Nak tau dengan lebih lanjut , sila klik SINI

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.