Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 14 Januari 2013

Garangnya anak aku neh !!

 

Di Noodle Station, Alamanda .. Wife teringin nak makan bihun sup sejak semalam ( apakah ???? Er.. tidak ?? ) Hehe..  Walaupun aku dah blacklist restoran ni dulu tapi aku bagi peluang sekali lagi .. Dulu kes waiter yg sangat tak peramah dan bekerjasama..

Waiter yang baik hati dan sangat peramah itu datang bagi kerusi baby untuk Qhaliff.. Terima kasih diucapkan.. Hehehe .. Suka la mamat kecik ni dapat kerusi dia ..

Kad menu diberikan pada aku dan wife .. Qhaliff pun sibuk nak gak .. Tiba-tiba waiter tu terlanggar sedikit kerusi Qhaliff tu.. Berdehem la Qhaliff !! Dia mendongak untuk memandang waiter tu .. Waiter tu siap mintak maaf kat Qhaliff ! Hahahahahha .. Qhaliff tetap pandang kat macam nak ajak bergaduh ! Lawak betul muka dia masa tu. Tak sempat laaa aku nak amik gambar dia sebab nak coolkan Qhaliff .. ahaha ..

Bukan apa.. Si kecik tu tengah disuapkan ikan salmon .. bila terjadi insiden tu , dia yang sedang kelaparan ( walaupun dah berkali kali makan ) terus jadi cengih gitu haa .. Hahahah .. Tak sangka laaa baby yang aku dukung tu dah boleh ajak gaduh !

Seperkara yang aku sedar ,si kecik ni melindungi ibunya .. Pantang dengar mak dia ‘menangis’ , dia tinggalkan segalanya lalu merangkak ke ibunya walaupun hanya tinggal selangkah saja lagi untuk ketuk tv led kesayangan aku tu !! Hahahha ..

13 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga Qhaliff jaga ibu n daddy sampai hujung nyawa ye..amin..

afifudinsohaini berkata... [Reply to comment]

ala..tade gambar dia pulak..mesti lawak..

http://www.jeritpekik.my

Mrs.MieRaLiciouSs berkata... [Reply to comment]

Qhaliff dah besyar !! :D

MawardiYunus berkata... [Reply to comment]

hahahahaha.. lawaknya... mcm leh bayangkan je situasi tu termsuk muka qhalif huhu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata... [Reply to comment]

hihi..comel je qhaliff..geram tgk:)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Membayangkan muka boolat dak Qhaliff sedang pandang waiter itu..

citarasa rinduan berkata... [Reply to comment]

semakin matang...

qhaliff jgn smpai xbagi papa tido ngan mama tidor sebilik udahlah.

umai dh bt dah 3tahun lps..
muhahaahaa

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

amboi2... "pongoh" nye dia... hehehe,abg ben tau x mksud apa tu, haa... tnya la wife :)

bagusnye si comel tu, dia tahu susah payah ibu mengandungkan dia, melahirkan dia... tu la dia nk lindungi ibu dia..moga2 jdi ank yg soleh ye syg

syalinda johari berkata... [Reply to comment]

hahahhaa..pandai Qhaliff, kecik2 lagi dah cengeii nii

mrs kayrul berkata... [Reply to comment]

mesti ketakutan waiter tue...dak kecik dah pandai ajak gaduh...hehehehe

mama_yayang berkata... [Reply to comment]

kecik2 dh tunjuk bakat jd bodyguard ibunye..bagus2..baru lah abang long =)

Ummi Syafiq berkata... [Reply to comment]

Wah garang nye Qhaliff. Tgh mkn org langgar mmg geram kan?

Bab melindungi ibu mmg ketara terutama bila baby dah pandai bergerak. Laju je dia dtg kalau ibunya jerit minta tolong walau saja nak mengusik jiwa si kecil

Si Tracey berkata... [Reply to comment]

abg ben own little super hero =) Hahaha cute little qhaliff is growing up :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI