Jangan diseru dia !!

 

Qhaliff ikut mummy ( jap ibu , jap mama , jap bonda ) gi opis .. Teman buat kerja .. Maklumlah , nak tutup akaun jadi kena kerja lebih masa .. Berkhidmat untuk negara katakan .. Lalalala ..

Saja aku suh ikut sbb dia leh tidur lena dalam opis tu.. Ada ekon la katakan .. Eceh.. katakan sajaaa .. Rumah baru tu nanti nak kena pasang lagi satu ekon dalam bilik tidur .. Sian dia tidur peluh peluh ..

Dan mummy dia bernasib baik sbb dalam kereta sewaktu nak hantar gi opis tu , dia dah tidur … Tranfer ke stroller , tidurrr .. huhu … Legaaa .. Zzzzzz …

Hinggalah , aku whatsapp wife dan tanya Qhaliff tak bangun tidur ke lagi ? Automatik …

Tadaaaa .. Jaga daaaahhh .. Hahahaha ..

Grrrrr ….

Maka .. bermulaahh ..

10 ulasan:

  1. dah makin dewasa qaleef... nanti dah dpt kaki penat la papa ngan mama kejar.. hihi

    BalasPadam
  2. heh..dia pulak sibuk mengalahkan ibu dia..eh mak,eh mama..haha

    BalasPadam
  3. love this budak kecik..sekarang nampak kalau ada update pasal dia je kat fb, terus tak sabar nak ke mari hehe

    BalasPadam
  4. hahahahahahaha maka bermulalah aksi dia.. habis la ibu dia..

    BalasPadam
  5. Hehe, budak2 ni jgn ditegur.. trus bangun dia..

    BalasPadam
  6. habislah Qhaliff mengemas barang2 kat office mummy tu...haha...

    BalasPadam
  7. dah nak berdiri dah iman....jaga2.....hehehehe

    BalasPadam
  8. maka mulalah sesi mummy mengutip Qhaliff sana sini... hehehehe

    BalasPadam
  9. Sekali lagi bila qhaliff dtg rumah pakcik mat, sah2 qhaliff dah boleh jalan....

    BalasPadam
  10. hihihi leh bygkan nanti time dia makin ligat..makin penat la abg ben n akak

    BalasPadam

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI