Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Januari 2013

Nak bawak Qhaliff ke Tadika Arina ..

 

Aku dapat jemputan dari owner Tadika Arina yang terletak di No 16 , Jalan P9G1/1 PRESINT 9 , Putrajaya

Saja nak tengok respon terhadap budak budak kat sana . Yelah , aku perhatikan Qhaliff seronok nampak budak budak bermain. Menjerit kesukaan dia .. Seolah olah bermain dengan dia lak .. Kesian pulak bila tengok reaksi dia gitu ..

Tengok la .. Bagi dia besar skit , baru nak letak kat tadika. Suh belajar bahasa mandarin  dan arab.. Leh dia speaking ngan mak dia dalam bahasa arab. Daddy dia faham franco ngan italiano je .. lalala ..

Bila tu , tak pasti lagi la .. InshaAllah , minggu ni la kot .. Tu pun free..  Buat mereka yang nak tau pasal Tadika Arina ni . leh baca kat SINI ..

3 komen :

Athir Unnie berkata... [Reply to comment]

pipi gebunye...mulut kecik ni...:)

Norfaidatul Akma berkata... [Reply to comment]

gerammnye kat Qhaliff ni...... huhu.. geram geram geram..... ! hehehe... Chomel sangat...!

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

hoho...kacaknya qhaliff..owh..jtuh cinta..haha

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI