Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 Januari 2013

Sejuk hati bila anak dengar cakap ..

 

-iklan-

BEAUTY CHIFFON TOP

GAMBA-1-1

Hi all..baju ni sgt di gemari oleh wanita/pelajar di luar sana..korang suke tak?kalu suke boley terus ke www.crazewear.com

dan jgn lupe visit @meimei clothing untuk megikuti update terbaru setiap hari =)

______________

 

“ Qhaliff.. Meh sini .. Makan .. Nak roti ni tak ? Haaa.. Tak nak daddy makan ! Cepat .. cepat .. “ .

Maka merangkaklah dia mai kat aku ni haaa.. Dengan pipinya tetiba membulat tanda dia nak makan sesangat dah tuu .. Hehe.. Kalau meloyot tu tanda dia nak main atau mood tengah comel .. Hehe ..

 

Photo

Mulut dinganga lalu ‘membaham’ roti yang ada dihujung jari aku .. Senyum dia dan hati aku lega sekali bila dia dengar kata.. Bukan dengar perintah aku tapi dengar kata ayahnya ..

Hurm.. Teringatlah aku sewaktu kecil dulu … Hurmm ..

6 komen :

Mawar Putih berkata... [Reply to comment]

Baik anak daddy nie :)

mama_yayang berkata... [Reply to comment]

difahami perasaanye.. =)

Seneorita Baharin berkata... [Reply to comment]

geramnya tgok pipi qhaliff..heheh...mudah2an qhaliff menjadi anak yg soleh ye..amin.. :)

PaPa Blogger berkata... [Reply to comment]

hemmm... kalau la awal awal kita dapat rasa keseronokan anak dengar cakap, kompom masa kecik dulu tak degil cakap ayah..

Wanie Warniee berkata... [Reply to comment]

sehari x baca kisah qhaliff bole x tenteram.....

Yatie berkata... [Reply to comment]

mmng sejuk hati bila anak dengar kata....rasa gembira mcm nak nangis je rasanya ....kan..kira nangis gembiralah....

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI