Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 26 Januari 2013

Selesai masalah utama aku !!

Legaaaa..  Broadband 20GB Maxis aku akhirnya berbaloi baloi !! Ni kat rumah baru aku .. Kat rumah lama ( pindah abis dah hari ni ) , Maxis semput giler !!

Dan ...Qhaliff boleh layan UPIN IPIN kat tv !!! Link guna HDMI .. Baru boleh buat kerjaa ... Huhu .. Operasi mencantikkan rumah akan bermula ..

Dan aku , boleh kembali download movie terkini !!! Weeeeeeee... Ops.. Alhamdulillah ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 komen :

NAL berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah...

Pn. Sheila berkata... [Reply to comment]

wow... seronoknyer... tumpang gak ler... hehe... allhamdulillah...

the tempo of life berkata... [Reply to comment]

khusyuknya qhaliff tgk tv

Belog PenaMaya berkata... [Reply to comment]

20GB? bape mahal tu? huhu

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI