Selesai masalah utama aku !!

Legaaaa..  Broadband 20GB Maxis aku akhirnya berbaloi baloi !! Ni kat rumah baru aku .. Kat rumah lama ( pindah abis dah hari ni ) , Maxis semput giler !!

Dan ...Qhaliff boleh layan UPIN IPIN kat tv !!! Link guna HDMI .. Baru boleh buat kerjaa ... Huhu .. Operasi mencantikkan rumah akan bermula ..

Dan aku , boleh kembali download movie terkini !!! Weeeeeeee... Ops.. Alhamdulillah ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 ulasan:

  1. wow... seronoknyer... tumpang gak ler... hehe... allhamdulillah...

    BalasPadam
  2. khusyuknya qhaliff tgk tv

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.