Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Januari 2013

Tukar diet Qhaliff ..

 

" Ok , Qhaliff ..Daddy makan ayam .. Qhaliff makan ikan salmon je yer .. Tak yah makan potato malam ni eh .." .

" Waaaaaaaa ...".

Wife yg selaku tukang  suap berkata Qhaliff teruja benar akan makanannya itu hingga tidak berganjak dr tempat dia duduk tu ..

Waahhh...ini macam kalu , botak daddy !! Mahal salmon .. huhu .. Takpe.. anak punya pasal , daddy kensel MADU ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 komen :

baby comel berkata... [Reply to comment]

Hahaha, kansel MADU, -tu yg suka tu =)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

baby sy pun suka makan ikan jugak.

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

haha, kansel madu.. hihi

ishy77 berkata... [Reply to comment]

wahhh..dah mcm kenny rogers..eh..ke memang?

saya tak tipu....nina the mummy n the boys berkata... [Reply to comment]

mimpi tahun 2013!!tetiba masuk n follow ur blog...selama baru 1thn 3 hari berblogging,nama u mmg selalu nampak tp buat bodoh jer n tonite iam kinda stuck to read more n more n more...patut la org suke,simply simple tapi berisi n lucu..all the best ya..

ieka farhana berkata... [Reply to comment]

Hahah XD kensel MADU

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/01/pendidikan-blogger.html

munamuni berkata... [Reply to comment]

sayang betul abg ben kat qhaliff , ibu dia caner plak...huhu

http://moonamoony.blogspot.com

Izzah Azizah berkata... [Reply to comment]

kena ikut diet qhaliff baru leh comel mcm dia kot. hehehehe

deno berkata... [Reply to comment]

emmm.. sedapnya.. :)

Faridzuan berkata... [Reply to comment]

Makanan ala-ala Barat itu sungguh menggiurkan dan mengecurkan air liur! Yum yum! ^___^

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

Kensel MADU pulak... Ikan salmon masak madu ke :p

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

die nk yg mhl..hehe

shasha apple berkata... [Reply to comment]

Daddy qhaliff xkisah kansel madu yg die beli..sbb nti dpt madu free lpas nie..

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

Qhaliff bab mkn xnk kalah dgn daddy

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI