Tukar diet Qhaliff ..

 

" Ok , Qhaliff ..Daddy makan ayam .. Qhaliff makan ikan salmon je yer .. Tak yah makan potato malam ni eh .." .

" Waaaaaaaa ...".

Wife yg selaku tukang  suap berkata Qhaliff teruja benar akan makanannya itu hingga tidak berganjak dr tempat dia duduk tu ..

Waahhh...ini macam kalu , botak daddy !! Mahal salmon .. huhu .. Takpe.. anak punya pasal , daddy kensel MADU ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 ulasan:

  1. Hahaha, kansel MADU, -tu yg suka tu =)

    BalasPadam
  2. wahhh..dah mcm kenny rogers..eh..ke memang?

    BalasPadam
  3. mimpi tahun 2013!!tetiba masuk n follow ur blog...selama baru 1thn 3 hari berblogging,nama u mmg selalu nampak tp buat bodoh jer n tonite iam kinda stuck to read more n more n more...patut la org suke,simply simple tapi berisi n lucu..all the best ya..

    BalasPadam
  4. Hahah XD kensel MADU

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/01/pendidikan-blogger.html

    BalasPadam
  5. sayang betul abg ben kat qhaliff , ibu dia caner plak...huhu

    http://moonamoony.blogspot.com

    BalasPadam
  6. kena ikut diet qhaliff baru leh comel mcm dia kot. hehehehe

    BalasPadam
  7. Makanan ala-ala Barat itu sungguh menggiurkan dan mengecurkan air liur! Yum yum! ^___^

    BalasPadam
  8. Kensel MADU pulak... Ikan salmon masak madu ke :p

    BalasPadam
  9. Daddy qhaliff xkisah kansel madu yg die beli..sbb nti dpt madu free lpas nie..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI