Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 12 Februari 2013

CERIA punya pasal !

 

Arghhh .. leh giler lagu ni .. Hahahaha .. Sapa pegang remote ASTRO ???? Kat tv terpampang siaran CERIA dari awal pagi hingga malam ..

Nak tukar channel ? Sila gaduh dulu !! Sapa dapat remote , tukar dan sorok cepat cepat ! Hahahaha … Nasib laaaaa …

Yang chief de mission , si akak yang paling tua selalu pegang remote .. Yang dua ni asik bergaduh .. Yang montel sorang tu , kerjanya asik garu kepala .. Apa lagi yg dia nak cari dan kutip lalu nak gigit ! Hahahaha ..

Tv , bukan nak tengok sangat .. Asal nampak perkataan CERIA , dah ! Adehhh .. Tunggu si montel pandai pegang remote.. abis laaa ..

5 komen :

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Qhaliff!!.....Olooo siannyaaa macam bawak diri jee duduk kat situ....

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

sama dgn rumah saya....huhuhu

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

budak pipi pau pun suka kutip & gigit ker? sama mcm baby sy.. dh setahun setengah pun tabiat tu tak boleh buang lagi. asal apa jer dia pegang mesti nak masuk mulut.. kalau xde benda sangat, hisap ibu jari tangan kanan. :D

Yang Tak Berapa lawak >> CIKGU SHIDA KEMBALI DENGAN GAYA RAMBUT PUNK

Cheida_Mymee berkata... [Reply to comment]

hahahaha comel qhalif

Bonda Ryan berkata... [Reply to comment]

pok beng..itu biasa bila rumah ada makhluk kenit. rumah saya nih ada 4 hero kenit. jangan terperanjat kalau jumpa remote dalam lipatan kain pelikat si ayah, tuh semu kes rebut remote lah tuh. hik3!!. sila standby dengan qhaliff yer..qhaliff sgt comel!!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI