Hilangkan selsema bayi..

Kunyit dicampur dgn kapur .. Hati-hati skit.. tangan baby ni pantas ..

Bagi kering pastu basuh..Alhamdulillah, ada beza dgn sblm tu.. Tdo pon lena dia..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 ulasan:

  1. kesian Qhalif..moga cpat sembuh..=D

    BalasPadam
  2. Qhalifff!!...alaaa pakcik mat tengok idung tu dah macam ikan nak kena goreng jee...takpe lah kan janji ok..

    BalasPadam
  3. Wahh bagus ni.. Ni kena blajar.. Lepas ni bila dah jadi ayah bleh apply.. huhuhu

    BalasPadam
  4. bgs tips ni, by sy pun tgh selsema. hope qhaliff cpt sembuh juga...

    BalasPadam
  5. baru tau petua ni.. terima kasih kerana kongsi.. nak cubalah!

    BalasPadam
  6. petua org lama,dlm makanan buh halia yg ditumbuk.Halia = antiviral

    buat sup ayam+buah pelaga+kulit kayu manis+bunga lawang+daun sup sikit

    BalasPadam
  7. Wahhhh...sukanya Qhalif pakai benda ni :)
    Ke tgh nangis tu??

    BalasPadam
  8. anda mengingatkan saya kpd "At Home Dad"
    the j-drama lakonan Abe Hiroshi... :)

    BalasPadam
  9. Byknyer boh kat hidung... pedih tak tu...

    BalasPadam
  10. sama la...petua nie saya pun amalkan bila anak selsema

    BalasPadam
  11. Terkejut jap tengok anak bro Ben.. kussss smangat.. mmg gini ke petuanya?
    selama ni saya just guna ibu kunyit..n calit kat batang idong anak antara dua mata dia tu... tu je lah.. tp kalo ni lagi mujarab.. lepas ni nak wat eksperimen kat anak2 lah kalo depa selsema.

    Tq for the info...

    BalasPadam
  12. petua orang dulu-dulu yang semakin dipinggirkan....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI