Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 12 Februari 2013

Hujan seharian di Kelantan ..

 

Nasib baik aku kat Kelantan .. Kalau tak , pasti aku gi rakaman Karoot Komedia memandangkan penerbitnya itu kawan baik aku di kolej dulu .. Satu tarikh lahir gitu .. heee ..

Dan sejak aku di Kelantan kelmarin , hujan senantiasa .. Heee.. Aku mmg ada mintak hujan turun bila aku di Kelantan . Sejuk woooo .. Kalau panas , perghhh .. mmg aku asyik mandi jer .. Berpeluh ajer ..

Bila dah hujan gini , program nak gi cari baju Qhaliff … tak dapat la .. Ingat nak turun Kota Bharu memandangkan kat area sana banyak baju murah n banyak pilihan . Ala , sekadar nak buat baju basahan je .. Boleh beli banyak banyak, kannnnn .. hiii ..

Dan bila hujan masih mencurah hingga sekarang , jawabnya .. tidur dan makan je la aku .. Serius , aku baru pas makan 4 pinggan nasi ! Memang aku off diet sungguh bila di Kelantan .. Hahahaha .. Camana nak kurus eh ? Dah kenyang , update blog dan … Zzzzz …

10 komen :

betty fir'z berkata... [Reply to comment]

kelantan syurga makanan, mana bole diet abg ben! sy kalau balik rumah MIL pun mmg off diet..

next week balik sana, nak pg cari nasi kerabu golok, mmg marveles!

Unknown berkata... [Reply to comment]

betul tu abg ben.. balik kelantan je perut always full.. diet hilang berterbangan..

Unknown berkata... [Reply to comment]

betul tu abang Ben.. balik Kelantan je perut mesti always FULL.. diet hilang berterbangan ntah ke mana.. huhu

_AdamSyahadi_ berkata... [Reply to comment]

kelantan kwsn mana tu? klau dpt jumpa abg ben memang terbaik ah :D

pjie berkata... [Reply to comment]

hahaha
hujan2 best tido..
jln kat kb jem gak abg ben cuti2 camni

Rosmiza Ali berkata... [Reply to comment]

Biasalah hujan2 ni tdo je la aktiviti yang paling sinonim dgnnya.. Heheheh..

itu Akhil berkata... [Reply to comment]

nasi,ulam dan budu. mmg lengkap satu pakej jika d kelantan haha

MawardiYunus berkata... [Reply to comment]

hahahah balik kelantan , setiap hari ada kenduri, perut makin buncit hahhaha

ausiera rosland berkata... [Reply to comment]

abg ben , mana boleh nak diet kat kelantan . muehehe , saya kat kelantan off terus tak on on dah diet . hehee ;D

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

bestnyer dapat balik kel..rindu la nak blk kg..huhu

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI