Bila ajal menjemput ..

11:28 PTG
  Dari Sinar Harian .. “ SEREMBAN – Seorang wanita menemui ajal dalam keadaan menyayat hati apabila lehernya tertusuk sebatang besi se...

Kelkatu dan jiran ..

11:28 PG
Hurmm ..aritu kan ruang letak kereta rumah  dipenuhi kelkatu gara gara pasang lampu kalimantang sepanjang malam ( sblm tu tak de pon ) .. In...

Buasnya dia tidur !

8:13 PG
Semasa dan selepas 2-3 kali bangun ..Sebab tu digalakkan tidur kat bawah jer .. Kalau atas katil , hurmmm .. berkali la jawabnya ke hospital...

Masih setia lagikah ?

11:50 PTG
  Hurmmm .. Secantik mana kita , sekacak mana kita … Segalanya teruji bila ALLAH menduga kita .. Masa itu , segala akan nampak .. Terutama...

Gemukkah nanti ?

8:06 PTG
Pas workout , gi makan burger bakar Abang Burn lak .. heheheeee.. Gemukkah aku nanti ? Seimbangkan ..bukan selalu kann... Heheee.....

Daddy kena tipu !!!!!!

12:25 PTG
Biasa la , budak budak !! Merangkak ,pastu tangan tersentuh sesuatu .. Cepat cepat dia masukkan dlm mulut ! Aku jerit kat dia .. Muka dia s...

Baru aku faham ..

4:23 PTG
  Dulu , bapak aku sering dahulu kan anak anaknya bab makan dan juga pakaian .. Aku pelik dan hairan . Sekarang , tak dah .. Aku yg su...

Bila anak dah tidur ..

10:19 PG
Suri rumah walaupun bukan semua kerja rumah aku buat tp serius , ianya memerlukan kekuatan mental .. Ada yg fikir mudah jer .. Mudah la kot...

PROMOSI HEBAT

10:00 PG
  -iklan- SET KEJELITAAN SNE Anda ingin tampil sihat dan cantik seperti Adira, Scha Alyahya, Lisa Surihani or Rita Rudaini?? anda tau ...

Berdua dengan Qhaliff ..

4:48 PTG
Merayau ngan Qhaliff kat Alamanda .. Dapat gak beli baju 2 helai .. Sehelai baru RM6.90 .. heee tp sayang seribu kali sayang , penutupnya ...

Ibu .. Pulanglahhh !!!

10:13 PTG
Main ngan daddy sepanjang hari .. Pada masa sama , rindu kat ibu eh Qhaliff ! Heheheh .. Ke daddy yang rindu ? Lalalalala … Kul 6 peta...

SET KEJELITAAN SNE

10:33 PG
  -iklan- Anda ingin tampil sihat dan cantik seperti Adira, Scha Alyahya, Lisa Surihani or Rita Rudaini?? anda tau rahsia mereka?? Set...

Menu seawal pagi ..

9:34 PG
Heheeheh .. mmg serius balik ni .. Target , raya Aidilfitri nampak comey berbaju melayu .. Hahaha... Protein Herbalife ni ok gak .. Dia pun...

Pinjam Qhaliff 2 hari !

12:18 PG
  Mak aku tanya aku .. Dia nak bawak gi Rawang .. Rumah parents aku satu lagi di sana , yg tak berpenghuni . hehehe .. Aku suh tanya w...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.