Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Mac 2013

Geng bas sekolah Mak Ani ..

 

Geng !! Tak lama lagi , naik bas sekolah sama sama .. Nenek mereka yg punya !!

Ni keje aku antara jam 12 tghari hingga 2 petang .. Jaga dua orang ni !! Pastu atuk dia amik alih , aku gi gym semula .. Update blog , di mana mana sajaa .. heeee..

Jangan hairan kaki Qhaliff tu .. Dari kecik gitu .. Dia rasa secure bila gitu .. Perangai aku ... Hehehe ..

Comel cam aku kan .. Aku tau dah korang nak kata gitu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 komen :

ct fesyen berkata... [Reply to comment]

a.ben diowg ni
macam adik beradik je..

Mr Cheko berkata... [Reply to comment]

sama mcm anak sy..mcm mana pun kaki nk kena "seghendeh" org..tmbh2 kat babah..slalunya tang muka..hehe

Nao Mei berkata... [Reply to comment]

comel ler dua nie..hihi

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

comelllllllllll... ganas tu qhaliff kaki dia...

*tiba2 rindu anak buah..

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

Kaki Qhalif kat atas kakak tu... Hehehe.... Memang secure lah sangat

eray berkata... [Reply to comment]

muka seiras dedua nie, comel

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/03/resepi-sos-meatball-ikea-super-sedap.html

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

best la Qhaliff krn dah ada teman sebaya nak bermain.

EnJeru Rashid berkata... [Reply to comment]

GBS!!!

EnJeru Rashid berkata... [Reply to comment]

GBS!!!

itu Akhil berkata... [Reply to comment]

ralit layan citer korea ke ape kat ipad tu? ekekeeke^)^

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

hehe, mmg Qhaliff comel sesangat

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI