Geng bas sekolah Mak Ani ..

 

Geng !! Tak lama lagi , naik bas sekolah sama sama .. Nenek mereka yg punya !!

Ni keje aku antara jam 12 tghari hingga 2 petang .. Jaga dua orang ni !! Pastu atuk dia amik alih , aku gi gym semula .. Update blog , di mana mana sajaa .. heeee..

Jangan hairan kaki Qhaliff tu .. Dari kecik gitu .. Dia rasa secure bila gitu .. Perangai aku ... Hehehe ..

Comel cam aku kan .. Aku tau dah korang nak kata gitu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 ulasan:

  1. a.ben diowg ni
    macam adik beradik je..

    BalasPadam
  2. sama mcm anak sy..mcm mana pun kaki nk kena "seghendeh" org..tmbh2 kat babah..slalunya tang muka..hehe

    BalasPadam
  3. comelllllllllll... ganas tu qhaliff kaki dia...

    *tiba2 rindu anak buah..

    BalasPadam
  4. Kaki Qhalif kat atas kakak tu... Hehehe.... Memang secure lah sangat

    BalasPadam
  5. muka seiras dedua nie, comel

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/03/resepi-sos-meatball-ikea-super-sedap.html

    BalasPadam
  6. best la Qhaliff krn dah ada teman sebaya nak bermain.

    BalasPadam
  7. ralit layan citer korea ke ape kat ipad tu? ekekeeke^)^

    BalasPadam
  8. hehe, mmg Qhaliff comel sesangat

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009