Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 14 Mac 2013

Hadiah Qhaliff menjelang umur 1 tahun !!

 

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …

Gambar ketika usia 2 hari ..

Heehehe .. Lom masuk lagi laaa .. 2 April nanti baru cecah 1 tahun usianya .. Tapi ada dah yang sudi bagi hadiah untuk Qhaliff .. hehehe .. Terima kasih Mulawababyandkids !

Teruja dapat hadiah ! Setelah aku bukak kotak tu .. Tadaaaaa … Play mat !! Yearghhhh … Sangat best !! Tqqqqq …

Satu lagi play mat Qhaliff tetapi ada bezanya dengan lagi 2 tu .. Perbezaannya amat ketara dengan lagi play mat yang aku beli dan adik perempuan aku bagi .. Perbezaannya dari segi ketebalan dan juga berat. Yang ni tebal dan berat woooo .. Pijak pun rasa lembut jer.. Maknya kalau jatuh mmg tak sakit .. Huhu ..

Play mat ni sesuai untuk si kecil .. Ada dua corak . Kalau boring dah dengan satu corak tu , leh terbalikkan .. Hehehe.. Leh tukar tukar laaa.. Takde la boring tengok satu corak tu jer ..

Saiz : 130 x 200 x 1.0cm ( Lebar x Panjang x Tebal )

Ada banyak lagi coraknya. Boleh tengok di FB Mulawababyandkids

Tunggu apa lagi ? Jangan sampai ada yang lebam dahi tu sbb jatuh atas tiles atau simen ketika bermain .. Keselamatan ..

10 komen :

Ibu Lala berkata... [Reply to comment]

Yang kandang tu bagus arr. beli kat mana. Tak
De la dia merayap merata nanti

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

hmmmmm.... memang comel....

Saidila Binti Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

dulu mata sepet sekrang dah bulat mata...dulu kerja tidur sekrang kerja main....semoga qhaliff jadi anak soleh menyenangkan hati dan memtenteramkan jiwa kedua orang tuanya....

Sally Samsaiman berkata... [Reply to comment]

bestnya Qhaliff :)

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

alahai chumell..suka sangat qhaliff dapat hadiah yer..

Mr feckry berkata... [Reply to comment]

aik kejap je dah setahun

IQ = Iez Qis berkata... [Reply to comment]

beza sehari je dari befday saya, jom qhalif, sambut skali~ hehehe~~

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

en Ben camner en Ben pujuk Qhalif duk dlm kandang tuh...my niece da blacklist playpen...hu3, nk letak jer, dia kuarkn supersonic...

sufii berkata... [Reply to comment]

wah..bestnya qhalif..qhalif sebaya my baby..perangai aktif pun lbh kurang sama..

logorithm berkata... [Reply to comment]

Wah... comelnya play mat Qhaliff! Talam dua muka gitu. Kui kui kui! :-p

Terbaru dari Logokoko:

[U] Kalau nak jual...

[U] Funny traffic light

[U] Flyer kelam-kabut

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI