Memerangkap Qhaliff !!

 

Hehehe .. Baru kul 8 malam , dia tidur dah !! Tu diaaaa .. Biasanya , time ni aku dok angkut , kejar dan gigit dia sehingga dia mula mengantuk disusuli dengan layan cerita serta menyanyi bersama ..

Tapi , untuk malam ni , aku rehat setelah berjaya membuatkan dia penat di petang hari tadi ..

Bawak gi taman permainan tadi .. Dia sibuk tgk budak budak sana main termasuk la satu brother tu dok bersenam depan dia .. Ternganga la mulut tengok .. Menyapa tu tak tahan !! Hahahaha .. Mesra laaaaaa anak aku nehhh !

Pastu , tak balik terus .. Gi borak borak ngan jiran yang dok berkumpul depan rumah setiausaha taman .. hehehe .. Dan salah seorang tu mintak nak dukung Qhaliff .. Amboiiiii !! Terus naaak dia ! Walaupun kali pertama bersua muka , terus nakk .. Adehhh ..

Sampai rumah .. Jangan tidurkan dia terus ! Mandikan .. Kasi makan .. Barulahhh … Kasi susu .. Dan … Daddy leh bersenang sengan mengupdate blog ! Heheehhe …

Esok .. gi umah nenek lak .. Nenek jaga .. Daddy leh gi berjimba jimba di gym !

4 ulasan:

  1. lau pnt mmg cpt je tidonya..tmbh dgn perut knyg..sng la hati.. :)

    BalasPadam
  2. daddy boleh pulun di gym tu

    BalasPadam
  3. Memang budak besar tu bila penat senang tido... tapi bila terlebih penat dia boleh meragam...

    BalasPadam
  4. perut kenyang.. badan letih.. senang nak tdo.. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009