Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 6 Mac 2013

Memerangkap Qhaliff !!

 

Hehehe .. Baru kul 8 malam , dia tidur dah !! Tu diaaaa .. Biasanya , time ni aku dok angkut , kejar dan gigit dia sehingga dia mula mengantuk disusuli dengan layan cerita serta menyanyi bersama ..

Tapi , untuk malam ni , aku rehat setelah berjaya membuatkan dia penat di petang hari tadi ..

Bawak gi taman permainan tadi .. Dia sibuk tgk budak budak sana main termasuk la satu brother tu dok bersenam depan dia .. Ternganga la mulut tengok .. Menyapa tu tak tahan !! Hahahaha .. Mesra laaaaaa anak aku nehhh !

Pastu , tak balik terus .. Gi borak borak ngan jiran yang dok berkumpul depan rumah setiausaha taman .. hehehe .. Dan salah seorang tu mintak nak dukung Qhaliff .. Amboiiiii !! Terus naaak dia ! Walaupun kali pertama bersua muka , terus nakk .. Adehhh ..

Sampai rumah .. Jangan tidurkan dia terus ! Mandikan .. Kasi makan .. Barulahhh … Kasi susu .. Dan … Daddy leh bersenang sengan mengupdate blog ! Heheehhe …

Esok .. gi umah nenek lak .. Nenek jaga .. Daddy leh gi berjimba jimba di gym !

4 komen :

maria firdz berkata... [Reply to comment]

lau pnt mmg cpt je tidonya..tmbh dgn perut knyg..sng la hati.. :)

Zainal berkata... [Reply to comment]

daddy boleh pulun di gym tu

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

Memang budak besar tu bila penat senang tido... tapi bila terlebih penat dia boleh meragam...

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

perut kenyang.. badan letih.. senang nak tdo.. ;)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI