Cacingkah dia ?

 

Memang dia gemar tidur gini dulu pastu baru dapat lena .. Seingat aku , aku pun suka tidur gitu .. hehehe .. Feeellll .. pastu bila dah lena , tak kisah dah ..

Tau tau , dah hujung katil atau kaki kat muka abang aku ! Heeeheee..

Harapnya tidak .. tapi kena gi check pakar gak nanti .. hurm... Semoga sihat sejahtera ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 ulasan:

  1. mmg sesetengah baby sker tdo mcm tu...normal tu BA..;)

    BalasPadam
  2. anak saya pun tido camni gak, satu tilam dia kongker, kadang2 sampai jatuh dari tilam, seb baik tido atas tilam ja, katil dah dipindahkan ke bilik lain..

    BalasPadam
  3. ikut perangai ayah dia lah, haha :)

    BalasPadam
  4. biasalah budak2 sekarang tidur macam tu....
    Firas yg tidur dalam buai pun tidur terlangkup camtu...
    apapun better bawak jumpa yang pakar...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.