Dah tiba masa utk privatekan blog ?

 

Anon tu berkata , “ Menyusahkan .. aku benci cerita pasal anak kau.. abg ben sepatutnya jadi hak aku..bukan kau !

Hurmm .. mcm ni pon ada eh ? Ke aku patut stop dah citer pasal Qhaliff dan buat dek je ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

40 ulasan:

  1. hah! camni pun ada?
    post je n reply..."ade aku kesah?" hehe

    BalasPadam
  2. Ni macam ada masalah lain je caranya BA..
    Takpelah BA, fikirkan penyelesaian yang terbaik.... =D

    BalasPadam
  3. Ni macam ada masalah lain je caranya BA..
    Takpelah BA, fikirkan penyelesaian yang terbaik.... =D

    BalasPadam
  4. sape laa yg meroyan bgi komen mcm tuu..kabur tp still leh bace !!

    BalasPadam
  5. Ala... jgnlah Ben.tak boleh le nak tenguk pipi tembam Qhaliff nanti.

    BalasPadam
  6. kurang jelas... huhuhu.. takleh nak bace lam gmbr tuu

    BalasPadam
  7. die tulis ape tuh a.ben? xnampak...

    BalasPadam
  8. apa dia tulis tu? tak nampak

    BalasPadam
  9. xdpt baca bro.. huh.. kalau apa yang bro tulis tu.. buat derk je.. buat apa yg kita rasasa perlu.

    BalasPadam
  10. jahatnya dia ! celupar sungguh >_<

    ishh...

    BalasPadam
  11. Assalammualaikum...abg ben,

    ada aje orang yang x suka ... sabar aje... abg ben dah femes maka ramai pulak yang dengki...

    mselim3

    BalasPadam
  12. xjelas la abg ben, pe yg org tu komen ye?

    BalasPadam
  13. xnampak la en ben apa yg ditulis tu

    BalasPadam
  14. ape die tulis kat gambar tu abg ben...tak clear lah..xleh nk baca..huhuhu

    BalasPadam
  15. adei, ciput sangat gamba.kihkihkih. letak gambo besau sket abg ben :p

    BalasPadam
  16. orang tu nak claim yang abg ben tu hak dia ..tak malu sungguh

    BalasPadam
  17. LAMA TAK SINGGAH KAT BLOG BEN ASHAARI. :)

    BalasPadam
  18. aloooo :( jangan laa . nak baca pasal qhaliff

    BalasPadam
  19. owh ok sy nmpk wpun dikaburkan.hai mcm2 peel pembaca ni.terkejut gak words tu kurengggggg manis.alah biaq pi lah dia tu...

    bro BA jgn ngada2 nak privatekan blog ni ye sy dtg serbu ngn geng blogger slk tgi baru tau.x best kalau x dpt tgk kecomelan Qhaliff he3...

    BalasPadam
  20. Salam... Jgn la private blog sbb benda tu.hrp zila dan ben sabar hadapi pahit payau berblog ni.delete je sudah

    BalasPadam
  21. Eh!!! Ape pulak masalah dia tu???

    BalasPadam
  22. LOL *gelak guling2* HAHA.
    macam itu pon ada kah ? ish3. ignore ja abg ben. ramai org suka Qhaliff. biarkan si anon tu. :)

    BalasPadam
  23. bahaya. takut nanti kena santau ke guna-guna ke apa benda tulahh.. nauzubillah. hmm kurangkan cakap pasal qhaliff kot. ataupun privatekan jelah, kasi qhaliff je baca bila dah besar nnt. takpayah delete terus. perkembangan lain pasal uncle ben kitorg boleh ikuti di fanpage atau twitter je :)

    p/s: kalau ada cara lain, buatlah. may Allah bless.

    BalasPadam
  24. mgkin die ske kt abg ben dlu..tp x dpt..huu~ pesaing wife kot. hihihi~

    BalasPadam
  25. ex-gf ben meroyan kat blog kot...hehe

    BalasPadam
  26. kesian sungguh, nampak sgt org tu kurang kasih syg kan.. jgn risau lah abg ben, janji abg ben tak kacau org pun kan..

    BalasPadam
  27. bahaya jugak sebab melibatkan qhaliff tapi jangan la privatekan blog ..

    BalasPadam
  28. Dah benci kenapa baca~ @.@ Manusia~ sabar En Ben.. Kami suka qhaliff.. teruskan lah~ hehe

    BalasPadam
  29. hak dia?
    waka..waka..
    ben tu milik ALLAH..
    juga milik kepada ibubapa, isterinya dan anak2 ben. (bt masa nie qhaliff lah)

    ayooo. jeles benor dia..
    rasanya peminat tuu

    BalasPadam
  30. orang mcm tu mgkn seorang dalam sejuta, usah hiraukan....peminat sentiasa tunggu n3 ttg Qhaliff yg comel tu.

    BalasPadam
  31. En Ben kena balas gini kotz..: saya ni milik YG Esa..smp masa akn pulang kepadaNYA jua :D, ni leh jd novel en Ben..cpat siapkn manuskrip leh antar publish..cinta pemilik BLOG..ki3

    BalasPadam
  32. eee...mcm tu punya org pon ade...meroyan agaknye...huhu...
    Biar lah die tu abg ben..die sorang je xsuke..tp yg suke baca citer pasal Qhaliff belambak2...
    Update citer pasal Qhaliff banyak2 lg abg ben... peminat Qhaliff menunggu je citer pasal Qhaliff...dah setahun sy follow perkembangan die..start die lahir smpai dh setahun umurnya...and takkan benti ikuti perkembangan Qhaliff...hehehe

    We want Qhaliff..!!!
    We want Qhaliff..!!!
    We want Qhaliff..!!!

    Hahaha...amboiii sgt... ^^

    BalasPadam
  33. hehehe...jeles ler tu tgk a.ben tengah bahagia sekarang nih...biarkan saja...tutup mata dan pekak kn telinga...Allah lebih mengetahui segalanya...sabar je lah...

    BalasPadam
  34. Gulppp....
    mesej tu utk en.ben ke utk wife en.ben...
    ni mesti kes frust tak dapat en.ben ni....
    Cian Qhalif yang jadi mangsa

    BalasPadam
  35. err...tak faham la anon tu nk ckp ape sbnrnye? huhu...

    BalasPadam
  36. oo...komen kt page cik la ea..paham-paham.anon tu gewe lame abg ben ke? hehe...

    BalasPadam
  37. untuk keselamatan de bagusnya..tapi rindu ler tak dapat tengok pic2 qhaliff n aktvt2nya..hati2 yea..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.