Isnin, 1 April 2013

Qhaliff di Aqua KLCC ..

 

Best ! Bawak anak kecil ke sini memberikan satu pengalaman luar biasa buat mereka ! Nasib baik gi selepas cuti sekolah .. Tak la berhimpitan .. hehehe .. Amik gambar pun puashati …

Mak dia ingat , dia tak reti laaa nak tengok ikan ikan ni .. Tapi apa yang berlaku sebaliknya ! Qhaliff menunjukkan minat yang amat menarik perhatiannya dan aku , tau dah pun sememangnya dia suka.. Maklumlah , aku kan berkepit dengan dia 24 jam !!

Di sini , Qhaliff siap menjerit dan tepuk tangan lagi ! Wife dan mat salleh kat sebelah dia ketawa tengok ragam dia yang diluar jangkaan ! Aku lak , tercari cari diorang ! Diorang nunnnn depan kaca tu haaa .. Suka giler dia tengok ikan yang banyak banyak tuuuu ..

Dan , ada jugak kakitangan Aqua kenal aku.. Segan aiiii … Sangat berbaloi batalkan percutian ke Cameron sbb Qhaliff enjoy di Aqua !!

9 komen :

Mawar Merah Jambu berkata... [Reply to comment]

Rapat Qhalif ngan En Ben. Qhalif ni maintain chumel. :-)

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

glamor Qhalif yea...

LiYa HaNiF :: berkata... [Reply to comment]

Suka qhalif ye... ni klo bw kakak qalesya ni mesti dia pun seronok gak cam qhalif kan...

Bahrain Ramlan berkata... [Reply to comment]

Aqua pun aku tak pernah sampai..haha

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

baguslah dia enjoy encik ben.. ada budak takut tau.. menjerit sepanjang jalan kat dlm tu, terpaksa parent di dukung..hehe

Kathy Rbain berkata... [Reply to comment]

salam...jemput join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

deno berkata... [Reply to comment]

hamboi qalifff.... seronok jalan2 kat aqua ye... :)

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

Baru lepas pergi 2 minggu lepas...
Memang syok....
Paling syok bila tengok keletah anak2 kan...

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

aqua memang best.mas pun suka p sana..siap dapat pegang tapak sulaiman..best.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI