Bila wife 'm.c' ..

Heee.. rajin nak buat nasi lemak walaupun kurang sihat .. Selsema teruk .. Doktor kasi mc .. Mengandung , takleh makan ubat .. tu yg seksa skit .. huhu ..

Aku ? Syiok ler ..tak larat nak makan makanan yg dibeli .. Naik jemu dah ..heeee ..

Wife nak je masak ari ari tp aku tak berapa nak kasi sbb dia pregnant .. Aku masak ?

Aku bukan tak nak masak .. Tapi bila aku dah start masak , masterchef pon kasi tabik hormat kat aku .. Tu yang aku risau tuuu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

16 ulasan:

  1. alhamdulillah,tahniah bakal dapat baby lagi....

    BalasPadam
  2. untungla ada org masak...

    ceh...betul ke kalah masterchef...masterchef yang mana ben? yg terkeluar minggu pertama lg tu eh? hehehe...

    BalasPadam
  3. Tu lah diakan...
    MC patutnya kena rehat je...
    Tapi nak juga masak untuk yang tersayang

    BalasPadam
  4. agak2 bang ben, kali ni baby pompuan ke laki??? rasa nak lawan la... hehehe

    BalasPadam
  5. kalau asben saya masak.. lebih letih rasanya nak kemas balik dapur dari saya masak sendiri. maybe sebab tu jugak abg ben tak di benarkan masak... hahahahaha

    Terbaik >>CICAK YANG PANDAI CARI TOILET UNTUK BERAK

    BalasPadam
  6. waduhhhhhh..tngk set menu nasi lemak dngn sambal sotong Pn Azila ni buat akak pun mengidam lerrrrr....mcmana ni..takmo yg akak masak sendiri..mengidam nak makan yg Zla masak...adoyaiiiii terliur tahap gabannnnnn niiiii....sedapnya...

    BalasPadam
  7. tergoda jap tengok sambal sotong,dah la puasa ari ni..huwaaa

    BalasPadam
  8. owh terliur nengok makanan2 tu.. :)

    BalasPadam
  9. Sedapnya... Nmpk smbl tu segar mats saya

    BalasPadam
  10. new born baby soon..tahniah2..

    BalasPadam
  11. mc hari2 pun x pe kalau cam ni hehehe

    BalasPadam
  12. Suh wife minum jus oren atau amik vit c ler.. sambal sotong tu mmg bole gugat iman lahh!!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.