Rabu, 22 Mei 2013

Operasi Dapur Tanpa Sempadan

 

Suka sangat gi dapur skang ni !! Pintu peti ais tu dia tak mampu buka lagi walaupun berusaha bersungguh sungguh.. Aku suh mak dia bukakan .. Nak tgk apa dia cari dalam tu ..

Hurmm .. Epal .. Adehh ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 komen :

LaLa mhdnor berkata... [Reply to comment]

an apple a day, keep the doctors away =D good job qhaliff, haha

meera berkata... [Reply to comment]

Hehe.. Qhaliff sama mcm Anak saya, pantang nmpk org buka pti ais laju jek smpai. Pastu duk buat reaksi mcm Singa klaparan. Lps dpt something duk jilat2 ais tu bkn makan pun.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

yes good boy la Qhaliff..bukan semua kanak2 suka makan buah..perkembangan +ve ni.. :)

Balqis Nazid berkata... [Reply to comment]

Cik Mat Junior in making ha..ha...

comel aja Qhaliff dengan apple hijaunya....

rinduan citarasa berkata... [Reply to comment]

qhaliffffffffffffffffff

bahahahha...

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

makin tembam Qhaliff...budak-budak memang suka buka peti ais...

dyba gula-gula berkata... [Reply to comment]

Aummmm. Comeyy!!

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

sbb cjux kotz..asal qhaliff ni boleng jer..x cjux dadanyer? at least pkai sleeveless :D

Dylla Abas berkata... [Reply to comment]

gmbr 2nd last tu muka tak bersalah je kan..hehehe :)

Nurlyla berkata... [Reply to comment]

hahaha.. so cute..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI