Sementara nak buat kerja..

 

Baru test power pagi ni .. hehe  ..

Buaian dia .. Kalau rasa nak buat kerja dgn tenang ,tidurkan dalam tu dulu atau dodoi mcm biasa... Kalau mak dia ada ,lg senang !!

Bila dah tidur ,letak dalam tu .. Lena la tidur dia ..Bantal tilam, standby dah di bawah . Namun tak leh leka..bahaya..kot nanti dia jaga , confirm merangkak keluar ..

Bila keje dah abis , baru tidurkan atas tilam semula .. Hehehe .. Tak cadang pon nak guna buaian ni berterusan .. Bila perlu sesangat jer ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 ulasan:

  1. hAHAHA...
    Dah besar baru daddy belikan buaian, ke standby untuk baby baru nanti....
    Memang kena beli, kalo letak baby kat atas tilam je, nanti Along Qhalif kacau....

    BalasPadam
  2. ok ler tu, langkah berjaga-jaga dah disediakan.
    harap lena dan lamalah tidurnya qhaliff tu yer...

    BalasPadam
  3. anak saya sampai 3tahun tido buaian elektrik. 3 jam lena hehehe aman nak buat keje.

    Skg turn adik dia pulak. Tapi tak beli besi buaian macam ben tu, sy panggil orang punch besi sangkut kat siling. Tinggal pasang tali + alat enjut buaian letrik tu je, jimat space :)

    BalasPadam
  4. hehe! dh besar baru naik buai ke? jaga2 laa, nnt tergolek pulak ke bawah, hehe!

    BalasPadam
  5. selalunye bile tido dalam buaian tu memang akan tido lama la... pastu baru la dpt buat keje... hehehe

    BalasPadam
  6. Amboi abg ben stable x buaian tu.. Duk atas tilam takut x stable la..

    BalasPadam
  7. anak saya Mayeesa, kadang-kadang tak nak tidur dalam buaian tapi nak tidur meniarap je.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    BalasPadam
  8. cadangan ben,
    try sepit or pin kat bawah kaki..menggelak dia mengelunsur keluar..

    BalasPadam
  9. carik net yg ade zip ler en ben..aritu sye bli kt mane tah lpe dh..rsenye kt Mydin..selamat sikit

    BalasPadam
  10. boleh nmpk buaian tu tggi kan...sy punye pun lbih kurang camtu.so tambah tali sndri ikat kat spring tu.so dr palang buai tu,ada tali then baru spring buai.so rendah la sket.n bby xkan jatuh dr tmpt yg amat tggi (msti ada prcubaan turun punye). jd cukup skadar ltak tilam bwh tu tuk kurangkn hntakan.

    BalasPadam
  11. nak senang buat kerja, cenggitu je caranya.. ;)
    tapi ai x guna pun buaian tu, time blk kg je guna kat kg.. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.