Kejam benar aih..

12:23 PTG
  Operasi pembersihan dah dilakukan semalam .. Nyamuk sudah tiada ? Hurmmm .. Walaupun tiada kesan gigitan pada badan Qhaliff , namun nyam...

Salah mak bapak Qhaliff ?

12:32 PG
  Dia takut nak naik … Tapi bila dah naik , tamo turun .. Wife masukkan duit , menda ni bergerak .. dia takut dan nak keluar terus ! Adehh...

Lambat berbuka ..

10:40 PTG
  Berbuka ala kadar kat rumah dulu.. solat .. pastu gi Alamanda .. hehee..Saja makan kat luar.. kasi wife rehat .. Kat Alamanda , maka...

Beraya dengan LAZADA ..

4:00 PTG
  Dulu , aku selalu nampak iklan LAZADA ni di Facebook tapi belum pernah masuk ke laman web rasmi mereka iaitu LAZADA.COM.MY . Maka hari ...

Terkejut beruk ?

12:00 PTG
  Hehehe .. Selain dari jaga muka , aku dah mula amalkan amik makanan kesihatan tambahan .. Baca dah kan semalam ? Ala yg Ephyra tuuuu ....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009