Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 9 Julai 2013

Bila Qhaliff ,tidur !

 

Bila dia lena , terasa nak je kejut dia bangun .. Bila dia bangun , aku lak terasa sangat nak lena ! Hahahaha …

Tidurlah sayang ..

Daddy jadi paparazi !! Hehehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 komen :

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Buas btol "brother" tu tidur. Skit hari lg sofa tu dia sepak sebab menghalang laluan dlm mimpinya...hehe

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

ketat sgt ke suarnyer smp buka kancing...cian qhaliff, ader x sblm tdo dia gentel2 bucu bantal..?

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

pelbagai aksi dapat kita tengok time anak2 tdo.. ;)

psstt: part terbuka butang seluar tu yang tak menahan.. hahaha..

Balqis Nazid berkata... [Reply to comment]

tersentuh hati saya tgk gambar2 ni...

Mudah-mudahan doa saya dimakbulkan allah untuk merasa apa yang Ben lalui sekarang...

meskipun terpaksa menanti 10 tahun lagi...amin..amin...

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Tak sabar nak bergelar seorang ayah..

mrs kayrul berkata... [Reply to comment]

nyenyak betul qhaliff tido..rasa nak join sekali tido bila tengok dia tido

solehah comel berkata... [Reply to comment]

ALAA COMELNYEEER GAMBAR YANG AKHIR TU MACAM ANAK BERUANG KOLA TDO KAT IBU DIA...EMMM... CUBIT PP BAMBAM TU BARU TAHU.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI