Bila Qhaliff ,tidur !

 

Bila dia lena , terasa nak je kejut dia bangun .. Bila dia bangun , aku lak terasa sangat nak lena ! Hahahaha …

Tidurlah sayang ..

Daddy jadi paparazi !! Hehehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 ulasan:

  1. Buas btol "brother" tu tidur. Skit hari lg sofa tu dia sepak sebab menghalang laluan dlm mimpinya...hehe

    BalasPadam
  2. ketat sgt ke suarnyer smp buka kancing...cian qhaliff, ader x sblm tdo dia gentel2 bucu bantal..?

    BalasPadam
  3. pelbagai aksi dapat kita tengok time anak2 tdo.. ;)

    psstt: part terbuka butang seluar tu yang tak menahan.. hahaha..

    BalasPadam
  4. tersentuh hati saya tgk gambar2 ni...

    Mudah-mudahan doa saya dimakbulkan allah untuk merasa apa yang Ben lalui sekarang...

    meskipun terpaksa menanti 10 tahun lagi...amin..amin...

    BalasPadam
  5. Tak sabar nak bergelar seorang ayah..

    BalasPadam
  6. nyenyak betul qhaliff tido..rasa nak join sekali tido bila tengok dia tido

    BalasPadam
  7. ALAA COMELNYEEER GAMBAR YANG AKHIR TU MACAM ANAK BERUANG KOLA TDO KAT IBU DIA...EMMM... CUBIT PP BAMBAM TU BARU TAHU.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.