Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 24 Julai 2013

Caramelo Almond Crunchies : Ada yang berminat ke ?

 

image

image

Caramelo Almond Crunchies ni dibuat dari bijian yang berkhasiat seperti almond, sunflower seeds, melon seeds, pumpkin seeds, white/black sesame seeds.

Photo: Order? Call/SMS/Whatsapp 0173455789

HARGA CARAMELO:
Jika beli 1 balang, harga rm23+rm6(poslaju) = rm29
Jika beli 2 balang, harga rm46+rm8(poslaju) = rm54
Jika beli 3 balang, harga rm69+rm8(poslaju) = rm77
Jika beli 4 balang, harga rm92+rm10(poslaju) = rm102
Jika beli 5 balang, harga rm115+rm10(poslaju) = rm125
Jika beli 6 balang, harga rm138+rm12(poslaju) = rm150

Kebaikan almonds:

Mengandungi protien, kabohidrat, vitamin B yang tinggi.baik untuk kanak-kanak . Selain dari itu almond membantu pembesaran minda,membina tulang dan gigi serta menyihatkan jantung  bagi orang dewasa dan sesuai untuk ibu hamil.

Sunflower seeds:

Kaya dengan vitamin E.mencegah kanser,mengurangkan tekanan darah. Menyihatkan kulit dan rambut, mencegah anemia, meperlahankan perkembangan penyakit alzheimer.

Melon seeds:

Megandungi zat besi,magnesium,zinc,vitamins,lemak dan kalori untuk nutrisi harian.

White/black sesame seeds:

Kaya dengan kalsium,magnesium,copper,zat besi,zinc , vitamins dan fiber.memberi kebaikan kepada tubuh terutama buah  pinggang, limfa,usus dan hati.

Pumpkin seeds:

Mengandungi protien,magnesium,omega 3,zinc dan zat besi yang tinggi. Mampu menghilangkan stress,membantu tidur yang lena dan mengekalkan ph badan.

image

Pembuatannya … Produk ni homemade dan proses pembuatan dia sangat bersih. Penting tau !

Photo: Ainarisz team...bertungkus lumus..nak kejar order caramelo.. Photo: Ainarisz team ... tgh packing caramelo masuk balang..sambil dengar bacaan ayat2 al-quran.... :)

image 

Bagi mereka yang berminat nak tempah :

Harga :

  1. balang: RM23+RM6 pos laju = RM29.
  2. balang: RM46+ pos laju RM8 = RM54.
  3. balang: RM69+ pos laju RM8 = RM77.
  4. balang: RM92+ pos laju RM10 = RM102.
  5. balang: RM115+ pos laju RM10 = RM125.
  6. balang: RM138+ pos laju RM12 = RM150.

Atas ni semua harga untuk semenanjung. Untuk Sabah dan Sarawak kena tambah pos RM3 … Heeee ..

*sapa2 kat puchong boleh ambil sendiri jugak.

Untuk membuat tempahan , sila ke  https://www.facebook.com/rafidah.othman.71  dan like page di https://www.facebook.com/carameloalmond atau call je 0193139897 , Puan Rafidah.

Photo: Wajah baru CARAMELO. Akan datang....

3 komen :

Asmar Arafad berkata... [Reply to comment]

sedap nie..

Hasbi Harun berkata... [Reply to comment]

sedap dan berkhasiat. Almonds bagus utk increase libido ;)

Ain shakilla berkata... [Reply to comment]

Nak tanya..dlm 1 balang brapa gram ea berat die atau de brapa pcs dlm die??..hehe...mcm sedap je..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI