Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 11 Julai 2013

First class ko !!

 

Nak layan Upin Ipin skg ni mesti daddy kena join sama ! Kalau aku tak join sama ( tido dgn tangan pegang hp ) , confirm badan aku dilumurkan dgn air liur oleh si Qhaliff sendiri !!

Nasib baik tak muntah darah tgk Upin Ipin yg dah masuk beribu kali diulang tayang samada di hp atau tv !

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 komen :

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

budak2 sekarang itu je la yg boleh buat dorang diam.. saya pun pasang je upin ipin kalau nak buat keja.. siang mlm pagi petang. peliknya dorang x de lak bosan

Vee Lea berkata... [Reply to comment]

Selalu tengok parents on upin ipin kat phone. Tu lahh style org skrg kalau nak anak duk diam, lagi2 masa event berlangsung. Nak jugak try tengok apa yg best sgt.. Haha.

Sofea Lang berkata... [Reply to comment]

Tgh rehearsal 1 event kt hospital td. sempat plak dorg tayang kartun upin ipin.. pesakit kanak2 dlm wad pn duk tgk upin ipin j.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI