First class ko !!

 

Nak layan Upin Ipin skg ni mesti daddy kena join sama ! Kalau aku tak join sama ( tido dgn tangan pegang hp ) , confirm badan aku dilumurkan dgn air liur oleh si Qhaliff sendiri !!

Nasib baik tak muntah darah tgk Upin Ipin yg dah masuk beribu kali diulang tayang samada di hp atau tv !

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 ulasan:

  1. budak2 sekarang itu je la yg boleh buat dorang diam.. saya pun pasang je upin ipin kalau nak buat keja.. siang mlm pagi petang. peliknya dorang x de lak bosan

    BalasPadam
  2. Selalu tengok parents on upin ipin kat phone. Tu lahh style org skrg kalau nak anak duk diam, lagi2 masa event berlangsung. Nak jugak try tengok apa yg best sgt.. Haha.

    BalasPadam
  3. Tgh rehearsal 1 event kt hospital td. sempat plak dorg tayang kartun upin ipin.. pesakit kanak2 dlm wad pn duk tgk upin ipin j.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009