Perlu berlagak ke bila popular ?

 

Serius .. aku tak pernah anggap diri aku popular malah setiap hari aku pasti bekerja keras utk terus update entri di blog .. hehehe ..

Ok , kenal abe hensem kat bawah ni ? Bukan merah tu.. Berbaju merah yang hensem tu , aku pon kenal .. Yang sebelah dia tu haa ..

 

Kali pertama aku dengar nama EYRIQAZZ , dari mulut penolong pengarah unit tempat aku berkhidmat dulu. Dia bagitau yang blogger ni cukup top di kalangan blogger perempuan .. Amboi brooo !!  Hahaha ..

Dia kata banyak pertandingan yang dianjurkan dan event ,  pasti ada muka bro Eyriqazz .. Perghh … dasat tu ! Tertarik aku mendengarnya. Aku takde la pasang cita cita untuk jadi cam dia .. sbb aku baru sangat bertapak dalam dunia blog tapi aku dah ada agenda aku sendiri utk menaikkan nama aku ..

5 tahun berblogging dan kami saling berhubungan samada di FB , blog mahupun Twitter , akhirnya Allah menemukan kami .. Ada jodoh gituu .. hahaha ..

Alhamdulillah .. orangnya tak kedekut ilmu dan senantiasa merendah diri walaupun dah bergelari otai gitu ! Hehehe ..

Buat rakan rakan yang baru dalam dunia blogging , segalanya tidak mustahil .. Yang penting perlu ada IMPIAN dan SEMANGAT untuk MENGAPAINYA !

Kenal dah bro kita ni ? Belum ? Haaa.. Pe kata gi baca blog dia lak .. hehehe .. EYRIQAZZ

Serius la .. aku ingat dia cikgu ! Tapi ? Hehehe .. Gi baca sendiri kat blog dia ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 ulasan:

  1. SAYA SEORANG PEREMPUAN & KENAL BLOGGER TU... pernah join jugak contest dia anjurkan kat blog

    Sedih >>MEREKA PANDANG KUCING CUMA HAIWAN PENGOTOR & PENGACAU

    BalasPadam
  2. ate!!!!!bila nak promote blog suam2 kuku saya!!!!

    BalasPadam
  3. hehehe...kenal nama jer,pestime ni kenal tuan blog...

    ramai jer abg ben yang sombong walaupon tak semua... yang popular suam2 kuku pon menyombong kemain...tanpa pembaca tak kemana pon blogger tu...

    blogger yang baju merah tu memang saya salute..first follower blog cabuk saya tu..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.