Ibrahim nak kasi Qhaliff IPHONE 5 ????

 

Yeke ? Kalau menang laaaa contest ni kan ? Hehehe .. Mana tau rezeki Qhaliff .. hehehe .. Tapi ada syaratnya laa .. Kena join contest ni haaa … Tak susah sangat pon.. Kena review skit .. review dengan seikhlas hati ..

1382986_627730043925604_1504806959_n

Ok , contest ni simple .. Hadiahnya , IPHONE 5 kooooo ! Hehehhe..Nak join gak ? Ok .. Ikut je arahannya di SINI..

Ini penyertaan dari aku .. Heee.. Mana tauuu dapat Ipong kann..

1) Tulis satu entry ulasan di blog anda untuk blog berikut :

Hurmm… Aku mulakan dari atas dulu la yer.. Banner , kemas .. tapi kalau boleh , elakkan la yang nampak aurat. Hehehe .. Tak pasal pasal ‘dua-dua’ tambah dosa .. kan ?

Template , sangat kemas bagi aku . Jauh kemas dari blog aku ni haaa ! Loadingnya pun pantas .. Susun aturnya , mmg ok sangat bagi aku.. Takde masalah tang ni ..

Entri , standard entri pengiklanan .. Kena cari sesuatu yang lebih menarik dan elakkan terlalu banyak gambar .. Maklumah , ada yang cepat boring tengok gambar gambar iklan ni .. hehe.. Sekadar pendapat jer ..

  • dan juga blog yang sedang anda baca ini.

Hurmmmm .. Nak terus terang ke ? Hehehe .. Ok , tak jauh beza sebenarnya dari blog yang aku ulas diatas .. Kalau aku laaa kan , aku akan lebihkan cerita aku sendiri dan diselangi dengan entri entri produk yang aku jual .. Haaa ..

Tu je pon ! Tak susah kan ? Haa.. aku buat dah .. korang ? Tamo ? Rugi niii … mana tauuu korang review lagi bagus ! Lagi bagus lagi terbuka peluang untuk menang ! Haaaa …

Bagi yang nak join , sila klik SINI ..

4 ulasan:

  1. Blogger hebatpun masuk contest jugak...Moga berjaya bro...review hebat ni...

    BalasPadam
  2. Salam Ben.

    Taknak join ke Contest Iphone 5S ni?
    Kot le rezeki Qhaliff nanti.

    InsyaAllah esok 19/11/2013 akan start task 2.

    Good luck :)

    BalasPadam
  3. Salam :)

    Terima kasih di atas entri dan selamat berjaya untuk task ke-2

    http://www.pretty0blossom.com/set-mengandung-shaklee-super-jimat/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.