Bila aku nak mula diet ..

 

Semalam !

Hari ini ..

Esok ???

Plan nak kena kasi mantap sebelum 21hb ni ! ARghhh .. kalau tak nanti dalam tv nampa demookkkk !!  Huh .. Tv ??? Opss ...

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 ulasan:

  1. smlm dh tgk gambq char koew teow tu buat mummy pregy mcm sy leleh air liur..hahaha..

    *take time nak kurusss *_*

    BalasPadam
  2. smlm dh tgk gambq char koew teow tu buat mummy pregy mcm sy leleh air liur..hahaha..

    *take time nak kurusss *_*

    BalasPadam
  3. baik2 abg ben. kang xmuat screen tv tu nak amik full shot. hahaha

    BalasPadam
  4. sdp nye abg benn.. jadi lapar pulakk

    BalasPadam
  5. ni cara diet ben ashaari cm best jaaa

    BalasPadam
  6. hahaha.. sme la mcm saya... hihi

    BalasPadam
  7. Wahhhh. Nak masuk tv lagi??? ;)

    BalasPadam
  8. sedapnya macam nie tak kurus pun tak apa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.