Berebut dengan daddy !!

8:15 PTG
Apa saja aku makan , dia nak .. Bila dah dpt , jgn mimpi nak dpt balik ! Skg , kena makan sorok sorok dah nehh .. Hahahaha .. Tapi tak s...

Kurus dah dia ..

12:18 PG
  Turun skit.. Last timbang , 14kg .. pastu bila kena cirit birit ari tu , berat dia jadi 13.5kg dan kekal hingga sekarang .. Selera mak...

Bertuah betul la !!

4:37 PTG
  Wife bagitau aku tadi… Qhaliff buang berus gigi dan ubat gigi dia ! Mahai tuuu beli !! Beli kat MotherCare kooo … Huhuh… Seingat aku ,...

Baru tunjuk ubat .

10:26 PG
Terus melarikan diri. Siap nk panjat tingkap lari tuu.. Hahahaha.. Takut bebenarrrr. .. Published with Blogger-droid v2.0.10

Meraung bagai dirasuk !

8:01 PTG
  Masa kecik dulu , nak makan ubat .. senang sangat ! Sekarang ni ? Perghh .. aku kena pegang sekuat hati dia wooo .. Kaki tangan .. kep...

Tiga serangkai ...

11:32 PG
Tiga serangkai .. Mata , handphone dan kereta .. sekali gus .. Perghh .. Ujian Allah ... Published with Blogger-droid v2.0.10

Giliran aku lak ..

9:27 PTG
  Dalam sakit mata , ligat jugak dia ni .. Puas jugak laaa dok kemas umah. Ni pon baru je abis mop umah.. Tak sampai 5 minit , bersepah ...

Sakit mata dia ..

12:20 PG
  Wife perasan tadi masa di pasar malam . Katanya mata Qhaliff keluar tahi mata dan mula merah .. Hurmm ..  Aku tengok … hurm.. makin se...

Qhaliff , dolo dolo..

10:26 PTG
  Nak  jengah 2 tahun dah .. Berpeluh daddy setiap ari dok tgk gelagat dia .. Melompat dari atas sofa la... panjat meja makan laa....

SubhanAllah

4:47 PTG
Dia dgr azan kat tv .. dan ikut .. Siap sujud tu terkumat kamit mulutnya .. huhu.. Published with Blogger-droid v2.0.10

Sila reset minda kamu !!

3:18 PTG
  Arghhhhhhhhhhhh … Kalau datang aktif dia , aku kena reset minda aku cepat cepat atau minda aku boleh crash atau hang . Terasa kekadang ...

Pakej gila dua hari

10:00 PG
  -iklan-       Pakej khas untuk reader Ben Ashaari saja.. Skirt available untuk saiz S hingga XXXL. Maklumat lanjut , whats...

Merajuk , terus tido ..

12:01 PG
  Hurmm.. sian dia tapi dia kena belajar riak dan nada suara bapak dia ni .. Mana satu bergurau , mana satu marah .. dan mana satu mengaja...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI