Isnin, 2 Disember 2013

Segmen Facebook : EPHYRA DI HATIKU !

 

Kali ni aku nak buat segmen yang semua orang leh join.. Segmen mudah dan ada hadiah ! Hadiahnya , korang leh baca di bawah nanti ! Heee ..

Ok .. Segmen EPHYRA DI HATI KU ni adalah kerjasama EPHYRA dan aku laa .. Heee .. Mudah jer .. Tak susah pon. Tiada duit pon kena keluar.. Cumaaa apa yang perlu korang buat ialahhh ..  Tadaaaa ..

Print

Sila ikut langkah ini betul betul yer ! Jangan skip yer ! Tak baik yer ! Jujur yer .. Hehehe ..

  1. Nampak gambar  Memey di dalam banner EPHYRA tu ? Yearghhh  .. Aku tau korang nampak sbb aku pon nampak ! Apa yang perlu korang lakukan cuma , post gambar di atas ni di timeline FACEBOOK korang dan tulis dalam 20-30 patah perkataan kenapa korang ingin mencuba EPHYRA ni ! Kalau tak tau apa tu EPHYRA , sila google ! Ramai dah orang guna okehhh !
  2. Pastu jangan lupa kene tag @oceanlife2u  @benashaari  serta  #ephyradihatiku
  3. Ni paling mudah .. SILA  LIKE & FOLLOW official Facebook Fanpage Oceanlife2u dan Instagram official : @ephyra2u

Tu je pon ! Mudah kan ?? Tak susah kan ? Macam senang jer .. Macam mudah jeer .. Haaaa .. Hahahah .. Ok ok ..  Camana pemenang ditentukan ? Keputusan pilihan pemenang bergantung kepada creativity masing2 dan keunikan tulisan masing2.

Ahaaa .. Tokey EPHYRA kata dibenarkan ambil info dari FB oceanlife2u / website / instagram atau mana2 yang ada berkaitan EPHYRA. Ikut kreativiti korang laa .. Jangan tiru orang lain punya dah la.. Kantoi nanti.. Tak menjadi nanti produk tuuu .. Heee ..

PENTING !!!

Setiap penyertaan perlu ada bukti ! Haa .. camana tu ? Mudah jer .. Sila printsccreen posting anda di timeline FB tu dan kepada email : contestephyra@gmail.com  dgn tajuk " EPHYRA DIHATIKU “ bagi memilih pemenang !

Payah ? Meh aku mudahkan ..

FACEBOOK  >  POSTING DI TIMELINE >  FOLLOW  FB DAN INSTAGRAM  > PRINTSCREEN DAN EMAIL !

Tadaaaa ..siap !

Ok … ok .. Pemenang segmen ini akan diumumkan pada 11/12/2013

Dannnn apakah hadiah yang menanti anda  ??

HADIAH utk pemenang ialah 5 yang terbaik akan memenangi 1 kotak EPHYRA FOC (30sachets) (bernilai rm197 x 5 = rm985)

10 saguhati  akan memenangi 1 kotak trial pack ( trial pack 10 hari ) (bernilai rm68 x 10 = rm680)

Amacam ?? Mudah je kan ? Kalau Ramai join , inshaAllah … buat lagi best punya hadiah .. Ok ? Sila war warkan pada rakan rakan anda !

Terima kasihhhhh !

7 komen :

adzairdawati makdara berkata... [Reply to comment]

lamaaaa Adik Ben tak buat segmen.. harussss menjoinkan diri niiii hehe

inazamri berkata... [Reply to comment]

akak dah try 2 kotak ephyra ni.Mmg terbaik !

Syazwani Afandi berkata... [Reply to comment]

Nak join.. hope ada rezeki untuk kali ni :)

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

macam best jer....

fiefa mohd ali berkata... [Reply to comment]

macam best & senang je...

Hidayah berkata... [Reply to comment]

Ada tarikh luput x segmen nih..?

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

yeay...bestnye..mcm nk try je..bsok nk inform kwan2

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI