Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Januari 2013

Nak bawak Qhaliff ke Tadika Arina ..

 

Aku dapat jemputan dari owner Tadika Arina yang terletak di No 16 , Jalan P9G1/1 PRESINT 9 , Putrajaya

Saja nak tengok respon terhadap budak budak kat sana . Yelah , aku perhatikan Qhaliff seronok nampak budak budak bermain. Menjerit kesukaan dia .. Seolah olah bermain dengan dia lak .. Kesian pulak bila tengok reaksi dia gitu ..

Tengok la .. Bagi dia besar skit , baru nak letak kat tadika. Suh belajar bahasa mandarin  dan arab.. Leh dia speaking ngan mak dia dalam bahasa arab. Daddy dia faham franco ngan italiano je .. lalala ..

Bila tu , tak pasti lagi la .. InshaAllah , minggu ni la kot .. Tu pun free..  Buat mereka yang nak tau pasal Tadika Arina ni . leh baca kat SINI ..

Anugerah Juara Lagu 2012/13

 

Aku rindukan kedamaian .. Genre skang , mmg tak leh diterima telinga aku .. Yang pop ok la .. Lain tu , hurmm..

Terus terang , satu lagu pun aku tak tau utk final kali ni. Kalau nun zaman rock kapak , perghhhhh .. nak g tandas pon tahan wooo kasi sampai iklan .. Tu pasal skg kena batu karang ..

Yup . Aku dah tua ...padahal baru cecah 27 tahun , 10 tahun lepas ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Baru boleh bernafas..

Lega ... Suka dia main dlm tu... Kukuh tak menatang tu ? Kalau letak anak dinasour , confirm roboh punya.. Kalau takat Qhaliff, InshaAllah ...selamat ..

Tujuan beli benda ni adalah utk letakkan dia sementara kita nak buat kerja lain. Bukan nak makan tidur berak kencing dlm tu .. hehe ..

Kat mana beli ? Er, cuba cari entri QHALIFF DIPENJARA JANJI ..Berapa ?? Murah je kot ...Apa saja demi keselamatan anak tersayang ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Bila orang berilmu memerhati..

Aku pun tak perasan. Bila kawan tu bagitau , baru aku sedar perbuatan dia tuu.. Huhu..cute ..

Memang Qhaliff ceria nampak si Ammar tu..Terus senyum dia seolah olah macam .. hurmm .. dah nak berkawan sangat kot ..

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI