Lepaskan rindu ..

11:14 PTG
Tadi g rumah lama. Nak amik saki baki barang .. Hurmm .. G bersenam jap kat taman yg biasa aku gi .. Tak jauh pon .. Apa yg akan aku...

Setelah 9 bulan ..

8:42 PTG
Pertama kali Qhaliff g pasar mlm .. hehehe .. tapi tak tau nk beli apa.. Air kelapa jer.. Tgh diet  aku ni .. Ramai gak awek pakai seluar g...

Anak jantan eh ?

4:00 PTG
Dah hilang lebam tu .. Nampak mcm serik skit nak main kat tempat kena tu td .. Asik nak berkepit je pastu .. Ni gi klinik ..check demam dia...

BIOZONE Food Purifier

2:00 PTG
  -iklan- Saper kat sini suker masak atau makan ayam setiap hari? Samer la macam Waney. Memang almost everyday akan masak lauk ayam. T...

Nangis sudah Qhaliff ..

10:21 PG
  -iklan- Jangan salah sangka hanya orang berusia je yg mengalami sakit sendi, sakit lutut dan semua yg berkaitan sendi. Mitos je tu. ...

Aku nangis , dah !

9:00 PG
  Gambar ni aku amik dari page DUNIA KUCING di Facebook.. Apa yang membuatkan aku amik gambar ni disebabkan ‘ceritanya’ yang sangat men...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.