Manja la dia ..

10:30 PTG
  Sejak baik dari demam dan kembali dapat demam (campak ), bila aku dukung gitu , dia confirm laaaa nak melentukkan kepalanya gitu .. Hu...

Demam campak pulak !

5:52 PTG
Ni baru betul-betul pakej ! Heehhe.. Mak aku perasan tadi..Dia  kat celah kangkang Qhaliff naik merah merah.. Memula ingat , ruam .. Tapi b...

Kerja part time aku ..

3:50 PTG
Selain gi gym , aku g amik anak buah aku. Dia pantang nampak muka aku kat umah mak aku ... Mesti kena paksa secara manja utk amik dia balik ...

Jom gi Korea !

12:15 PTG
  -iklan- Salam.. Annyeong hasaeyo chingudel. (Good Morning guys).. Terima kasih kepada semua yang telah booked untuk bersama kami...

Aku tak faham ??

11:22 PG
Dia menyamar jd inspektor polis .. Dia masuk balai polis utk apa ? Siap bgtau dia polis lg ... Erk .. Ke dia rasa dia geng SUPERNATURAL ? ...

Sudah jatuh , ditimpa ..

8:26 PG
Lebam smlm lom hilang ... Tambah pulak dgn gigitan nyamuk .. Haih .. Qhaliff pon satu hal .. Leh dia biar je si nyamuk tu gigit dia ?? Aku n...

Lega tengok dia ..

12:12 PG
  Tadi gi klinik . Doktor , sangatlah tidak mesra berbanding yang aku gi tempohari .. Yang ari tu , walaupun dah malam , dia check sungguh...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009