Nasib baik tinggi !

11:32 PTG
  Tu diaaaa .. Dah ikut style bapak dia masa kecik kecik dulu.. Kalau tengok tv , serupa macam nak masuk dalam tu terus ! Hehehehhe.. Bo...

Tahniah Qhaliff !!

9:29 PTG
  Barang no 2 dah rosak hasil penangan tamparan dia ! Dan tak pasal pasal rumah ini sunyi sepi , sekali lagi ! Apakah yang dia lakukan ?...

Cerita anak lagi best ?

12:54 PTG
  Dan tiada lagi segmen ? Terus terang , aku rindu nak bersegmen dengan tajuk tajuk yang malatopsss ! Confirm beratus join .. HeHehe.. pen...

Berpantang cara moden

11:27 PG
    -iklan- Antara perkara yang paling kita excited sekali masa pregnant dulu adalah persediaan barangan bayi. Tapi ibu-ibu jangan p...

Aku gi meeting tuu !

11:22 PG
  Macam tak caya lak .. Hahaha … Last aku bermeeting meeting ni , nun masa kerja .. Pastu takde dah .. Ada pun meeting ngan orang rumah je...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.