Kembarkah Qhaliff ?

2:31 PTG
Hehehe.. Qhaliff dengan sepupunya , Dania .. Anak buah aku .. Mak aku kata dia ikut muka wife .. Agaknya masa mengandung dulu adik p...

PENTAS BAKAT HKK2013

2:00 PTG
  Anda pandai lawak jenaka? Pandai bermain muzik tanpa elektrik? Pandai menari? Apa saja bakat anda, tunjukkan kepada kami! Anda ber...

Antara dua sikap ..

10:25 PG
Hurmm... Harap Qhaliff ikut perangai yg kedua tu... Didikan bermula dari rumah...huhu... Published with Blogger-droid v2.0.10

Budak dgn gadget ..

9:29 PG
Kembali ke rumah tok pagi ni .. Kat sini ada geng yg leh main sama .. Kalau dok ngan daddy je , mmg kena gigit je manjang ...huu... Siaann.....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.