Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 11 Mac 2013

Qhaliff tumbuh gigi dah ?

 

Aku tak perasan memula tapi ada kawan komen di Instagram .. Baru aku pasan .. hehehe ..

 

 

Camana laaaa aku nak perasan ! Bila aku bukak mulut dia , dia tutup gusi dia ngan lidah dia ! Bersungguh dia sorokkan ! Adoii.. Nak korek , dia tahan badan aku dengan kaki dia ! Adehh .. Kira bergaduh gak la jap ngan semata mata untuk tengok gigi dia tu ..

Dan , akhirnya berjaya gak tadi .. Tapi lom ada lagi .. Mungkin cukup setahun baru keluar giginya tu .. Tak lama dah .. Bulan depan jer dah cukup setahun ..

Dah tumbuh gigi , siap laaaa aku.. Skang ni pon dah mengigit dengan gusi ! Dan best partnya , apa saja aku makan , dia akan tarik tangan aku ! Nak jugak laaaaaa diaaa haa ..

Kuruskan aku ?

 

Ahaaaa … Kuruskan ? Haaa.. Camana nak kurus ni ?

Hehehe .. Ada beberapa ‘benda’ aku makan skang ni untuk aku buang lemak badan ni .. Walaupun bukan 100% ilang tapi sangatlah banyak perubahan .. Pakai seluar pun sedap je rasa .. Selesa ! Begitu juga bila dukung Qhaliff .. Takde dah mengah cam 2-3 bulan dulu ketika aku stop sebulan gi gym sbb tumpukan perhatian pada Qhaliff ..

Aku makan apa untuk jadi cam ni ? RAHSIAAAAAAAAAAAAA !! Acah jer .. Hehehe .. Untuk workout , aku ada amik fat burner .. Pastu amik protein HERBALIFE (rujuk Diet seawal pagi .. ) .. Dan satu lagi ialah losyen FELLINA untuk disapu tang perut .. Ada khabar angin bab FELLINA ni tapi tiada lagi kesahihan dari KKM .. Jadi , aku anggap ianya sekadar khabar angin jer .. heheh ..

Tapi semua tu takkan jadi kalau aku tak rajin workut gi gym dan rumah .. Aku gi gym di sebelah pagi dan juga sebelah petang ! Sehari , 2 kali aku gi gym.. heehehe.. Sasaran aku ialah , masa raya nanti pakai baju melayu sesegak Qhaliff ! Mana leh kalah ngan anak kan ? Hahahha..

Takde la.. Yang penting sihat.. Maklumlah , doktor dah sound aku !! Umur pon dah cecah 37 tahun ! Haaa.. nampak muda kan ? Aku tau daahh .. hehehehe …

Yang penting , niat kita .. Dan kalau dah kurus tu , jangan pulak pakai ketat ketat haaa.. Cam aku tu , baju mmg dah XL .. Kalau XXL , aku nampak gemuk lak .. huhu ..

Berita baik untuk semua peminat Peplum.

 

-IKLAN-

Sempena musim perayaan yang semakin hampir dan kebanyakan tailor tidak lagi mengambil tempahan untuk raya , kan ?

HOUSE OF JAZABA ,  dengan berbesar hati ingin memberi diskaun dan pakej kepada anda agar nda boleh mengayakan Kurung Peplum di hari Lebaran kelak.

Harga terkini  bagi kurung Peplum Jacq paisley (RM170) + Kurung Peplum Valentina Crepe (RM140) = RM270  . Bermakna, 2 KURUNG PEPLUM hanya berharga RM270 SAHAJA. Harga Asal 2 Kurung peplum ini ialah RM310.

So ape tunggu lagi, jom la ramai2 pakat order dengan kami untuk musim perayaan nanti.

Promosi ini sah sehingga 30/3/2013 .Pembayaran Penuh diperlukan untuk pengesahan tempahan. Terms & Conditions apply.. Hehehe ..

 

Klik SINI untuk ke blog HOUSE OF JAZABA …

Manja la diaaaa..

Nak main kunci rumah .. Tak kasi , dia mencari kiri kanan tangan aku ni .. Dah dapat , turun bawah tuuu ..

Pastu , nak gigit lakk kunci tuuu .. Larang dua tiga belas kali .. Saja wat marah .. Tu diaaaaaaa...

Adoiiii.. manjaaa sgt nehhh..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tgk jari dia dan aku !!

 

Aku tak perasan bab jari tu hinggalah ada kawan komen di INSTAGRAM aku .. huhu..

Anak bapak !!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Gara-gara projek blog !!

Kena buat video , okeh !! Tak pasal pasal aku kena beli raket .. Heee.. nasib baik bijak aku nih .. hehee... Beli yang khas utk juara dunia kanak kanak punya raket .. Baru RM10 !!

Utk projek apa ???? Tungguuuuu...

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI