Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 15 Mac 2013

Tanda tanda nak berjalan dah !

Amboii .. makin galak berdiri tanpa dipegang .. Tak lama sbb dia suka jatuhkan diri dia pastu ..

Tak lama lagi daddy nak berjogging di shopping mall ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Pandai dah salam cium tangan ..

Ahaaaaa...dah salam daddy yer ? Siap cium tangan lagii..

Selain tu  ? Heheeh..pandai dah curik cium pipi kak Dania..Geram pipi la kot ? Hehe..Tak..daddy pon dia cium , bila dah mood dia !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Abis laaa aku ...

 

Mula dah main kat tangga .. Mmg kena ikut 24 jam la pasni .. hurmmm ...

Ada yg syor letak pagar tp rasanya dia akan panjat lak pagar tu .. Huhu.. Bukan nak sekat perkembangan tp kena amik langkah berjaga jaga sbb hok ni mcm bapak dia.. hurmm

Ahaaaa.. baju  Kelab dah adaaaa..ok tak ? Nak order tak ni ??? Hehehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Perlukah budak budak kecik ni diberi gadget ?

 

Ahaaa .. Aku pun confuse sebenarnya .. Maklumlah , ada yang dapat , terus malas nak pijak padang bola sepak . Makin bertambahlah kaki bangku di Malaysia .. Pastu nak duduk kerusi tertinggi lak .. Hehehe .. Tak tau tak tauuuu .. Sapa tahh ..

Qhaliff semakin membesar.. Kat rumah neneknya , ada gadget seperti smartphone dan tablet yang mana sepupu dia dok usung .. Ahaaa.. Pastinya Qhaliff berminat walaupun tak reti nak main ..

Persoalannya , apakah patut aku perkenalkan Qhaliff dengan menda menda alah ni ? Heehehe .. Ada yang kata , lom tiba masanya.. Ada yang kata nanti anak lembab.. Segalanya ada ujikaji .. Rajinkan google .

Kebaikkan tetap ada namun keburukannya , melebih kebaikan atau sebaliknya ?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI