Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 16 Mac 2013

Jangan tegur ..

 

Ahaaaa..aku kata dah .. Jangan tegur dia kalau dia tgh tidur ..Kalau takkkkk .. Jengggg .. Dia jaga !!

Kalau dah jaga , tunggu lagi 3 jam baru tdo .. Parah ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Projek blog ku hari ini ..

Nama peti ais ni L4 GRANDE ! Sangat best untuk menyimpan Qhaliff andai dia tamo dengar cakap daddy nanti !

Peti ais 4 pintu ni lebih besar dari aku weh !! Hahaha .. Dan lebih tinggi ! Bayangkan kalau aku merajuk ngan wife .. aku nyorok je dlm tu…huhu…

Bloggers yang terllibat dalam projek hari ni .. Nanti aku cerita lebih panjang apa kejadahnya projek yang berbaloi untuk aku ni .. hehehe ..

Yup .. lokasinya di sini membuatkan aku keluar gunakan GPS .. nasib baik GUNA PUN tak SESAT ! Hehehe ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila daddy pergi kerja!

Heheeh..wife bagitau Qhaliff dah selangkah .. Training berdiri dgn kukuh , dah dua hari dia lakukan .. Dan hari ni , selangkah dia melangkah ! Tadaaaaa..

Daddy tk dpt nak tgk sbb ' g kerja ..' .. Balik ni la baru dpt tgk perkembangan dia nak berjalan ..

Rindu plak kat dia .. Baru 2 jam pisah ..huhu ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Boss besar ..

Heheeh ..sejak dua menjak ,kalau duduk mana mana ..kaki dia mesti nak mcm tu .. Aku pelik laaaa ...camana dia leh ikut aku punya perangai ni ..

Heeeee...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tshirt Kelab Blogger 2013 ..

 

-STICKY POST .. ENTRI BARU KAT BAWAH ENTRI NI HAA .. -

 

Ok… Buka untuk tempahan dah ! Hehehee .. Segera dan … Sila sabar  selepas buat tempahan yer ..

Tolong jangan bank in duit sehingga Mr. Izzo ( Angah ) beri arahan lanjutan selepas email pertama ..

Untuk tempahan sila isi dengan LENGKAP arahan dibawah ni yer ..

Dan seperti biasa , URL blog anda akan menghiasi di belakang baju tu ..

Harga : RM30/tshirt lengan pendek , RM33/tshirt lengan panjang.

Material : Roundneck 100% Cotton 160gsm.

Warna Tshirt : Hitam , Putih , Merah , Biru , Hijau , Oren

Harga termasuk kos penghantaran.

Copy data butiran tempahan paste dalam email .. Lengkapkan dan email pada  angah7736@gmail.com dan cc pada benashaari@yahoo.com

Butiran Tempahan :

URL blog :

Nama :

Alamat :

No. Tel :

Jenis tshirt : Lengan pendek / panjang

Saiz : S , M , L , XL , XXL , XXXL

Warna :

Kuantiti :

 

Kalau ada sebarang permintaan seperti untuk mereka yang perlukan size lagi besar atau url blog panjang , sila diskus dengan Angah ..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI