Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 17 Mac 2013

Bila Qhaliff dapat kasut baru !

 

Tamo laaa dia nak pakai haaa.. Siap cabut buang ! Tu baru beli tuu ..Dia yang pilih sendiri .. Daddy tolong pegang .. ibunya tolong bayar ! Heheeh.. i like kan ?

Dan tgk la ragamnya bila disarungkan kasut tuuuu .. tamo jalan langsung !!! Selesa benar berkaki ayam dia ni ..

Tamo kasut tu , daddy amik kangggg... Daddy pakai ! Bukan tak muat tuuu .. haaa .. Daddy kurus dah niii .. Hahahaha ..

Nak maintain slim ni yang payah ! Huhu..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Kenangan di Karoot Komedia X , hari ini !

 

Terima kasih pada rakan rakan blogger yg sudi meluangkan masa petang tadi untuk bersantai di rakaman Karoot Komedia X di Astro .. Best !!

Sangat best sbb pelakon mmg spontan lawak dan paling best , aku ‘teraniaya’ di sewaktu rakaman  !! Kenapa aku kata gitu ?? Sbb aku dipanggil untuk ‘diloyar buruk’ .. Hehehhehe.. Tak pe.. Sporting .. hahahaha ..

Yang ni , geng geng Whatsapp Putrajaya yang dah lama dah dikumpulkan.. Semua sporting weh ! Heheheh ..

Bersama penerbit Karoot Komedia X , Norzeha @ Jr. yang juga rakan sekuliah aku dulu .. Menariknya , kami sama tarikh lahir termasuk tahun sekali !!! Haaa .. Tahun 1998 woooo .. Sampai skang .. Bagus kan ? Hehehe ..TQ Jr dan ASTRO .. Jangan marah yer .. hehehe ..

Dan inilah insidennya ..

 

Nak tengok videonya ?

Panjang ceritanya … Tapi rakaman ni satu pengalaman baru aku dan  menambahkan lagi sbb kenapa aku tak layak jadi pelakon kalau ada tawaran walaupun takde yang berminat menawarnya ! Hahahahha ..

Eh .. eh .. ehhhhh !

Nak .. takut .. tapi cuba gak ... Dan terus cuba .... Tak pe ... Manusia mmg kena gagal dahulu utk berjaya ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Gara-gara Purple Walk ..

Aku tak yah purple walk .. Hari hari dah walk ngan purple haaa .. heee..

Plan pagi ni nak gi gym sblm gi Astro utk rakaman Karoot Komedia X .. sbg penonton je.. Saja je gi ajak kengkawan blogger dan FB yang berminat nak gi .. Penerbitnya kawan aku ..Tu dpt spesel layanan .. hehe ..

Kuar rumah jam 745 . Masuk Putrajaya , penuh ngan purple .. Alahai.. Jangan tutup jalan dah laaaaaa ..

Dan mmg tutup jalan ..Grrr ...Camana nk masuk n parking keta .Patah balik rumah dan sambung gaduh ngan Qhaliff ..

Kurus dah aku kan .. ni purple pink n black walk la punya pasal ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI