Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 Mac 2013

Comey tak saya , Kak Ton ?

 

 

Hehehehe .....  Lawak laaaaaaaa dak nehh .. Macam macam perangai dia buat hari ni .. Tapi , alhamdulilah …. takde yang menjengkelkan seperti menangis di khalayak ramai dan buat pasal yang boleh bikin aku tensen ..

Comel kan ? Tapi aku comel lagi .. kan Kak Ton , kan ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

Qhaliff bawak atoknya merayau..

Panjang nak cita neh.. Ni pon masih di masjid Putra ..Yang pompuan tu , blogger Fiza ..Jumpa kat masjid besi ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila dia tidur.Bila daddy tidur..

 

Tu diaaaa.. Dia tidur, daddy tgk je .. Daddy tidur ??????? Abis lubang hidung dikoreknya !

Published with Blogger-droid v2.0.10

Benci dah nak memandu kereta !!!

Had laju , 90 .. Laju dikesan 109kmj .. Tu je .. Kena kat highway Subang Jaya .. Tak silap , 3 lorong tu..

Haihhh ... Aku cadangkan kerajaan buat je la satu lorong alang alang nak didik pemandu berhemah .. Nak laju ,sewa je kapal terbang atau helikopter ..

Tak pasal pasal aku lak bagi BR1M.. dah la aku tak dapat .. Grrr ... Memang ini kalilah ..

Nak potong keta slow , kena la laju skit ..Takkan nak potong ,bawak kelajuan sama gak ? Tak paham aku aihhh ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI