Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 28 Mac 2013

Nyaris la kerana Qhaliff !!

 

 

Dah setengah jalan dah ke gym KBS ,Putrajaya .. Tiba-tiba terbayang wajah Qhaliff .. Argghhh .. rindu plak kat budak kecik nih !

Perlukah aku patah balik dan bwk dia keluar jalan jalan .. Hurmmmmm .. Tak pe .. Aku set sejam je aku workout pastu balik dan bawak dia keluar ..

Alhamdulillah.. perancangan seperti yg aku kehendaki , berjalan dgn baik .. Dua dua happy !!

Antara anak , hobi dan tanggungjawab ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Baru aku faham ..

 

Dulu , bapak aku sering dahulu kan anak anaknya bab makan dan juga pakaian .. Aku pelik dan hairan .

Sekarang , tak dah .. Aku yg suka makan epal , pasti akan berkongsi dengan Qhaligf yg mana dia akan hisap abis air manisan epal tu .. Yang tinggal cumalah hampas ..

Aku senyum puas bila dia sendawa kekenyang ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Best tak G.I JOE yang baru ni ?

 

Tgk G.I JOE  punya trailer ,mmg cair laaa taik mata ... Tak sabar nak g tgk ..Tapi bila ada kawan kawan ,yg lama punya lagi best ..aku dah mula hilang mood ..

Dan aku gunakan talian hayat aku yang terakhir ..

Dan keputusannya ialah ….

 

Hurm .. nak g tgk laaaa..ke download je nanti ??? Eheheeh... Jimat masa dan uang ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Bila anak dah tidur ..

Suri rumah walaupun bukan semua kerja rumah aku buat tp serius , ianya memerlukan kekuatan mental ..

Ada yg fikir mudah jer .. Mudah la kot ..Tapi bg aku , sangatlah sukar .. Sbb aku kena kerja jugak di rumah !

Lainlah aku duk jaga anak jer .. Mudah skit la .. Bukan mengeluh .. saja nak bgtau kat adik adik luar sana tu ,menikah ni bukan sekadar nak menyatukan dua hati sebaliknya memulakan satu lagi perjalanan yg cukup besar tanggungjawab ,amanah serta memerlukan kekuatan fizikal dan mental ..
Tak kuat kalu .. maka bertambahlah statistik penceraian dlm negara ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

PROMOSI HEBAT

 

-iklan-

SET KEJELITAAN SNE

Anda ingin tampil sihat dan cantik seperti Adira, Scha Alyahya, Lisa Surihani or Rita Rudaini?? anda tau rahsia mereka?? Set Kejelitaan SNE lah jawapannya... mereka adalah pengguna setia sne + beutskin...so ape tunggu lagi..jom dapatkan set kejelitaan SNE nie pada harga promosi..pelbagai package disediakan untuk anda..

  1. PACKAGE A : SNE + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM198
  2. PACKAGE B : BEUTSKIN + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM210
  3. PACKAGE C : SNE + BEUTSKIN + FREE GIFT 3 SACHET EXCEL TEA + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM408
  4. PACKAGE D : SNE + BEUTSKIN + SEKOTAK EXCEL TEA + FREE GIFT 5 SACHET EXCEL TEA + FREE MEMBERSHIP + FREE POSTAGE = RM408

Mana satu pilihan anda ??? Jom dapatkannya sekarang..Untuk Kesihatan Dalaman dan Luaran kita..

" Kecantikan Luaran akan lebih teserlah jika dalaman kite sihat can cantik "

Anda boleh juga singgah di FB PAGE saya : http://www.facebook.com/MakanBeutskinSneDapatIncome

Sms/Whatsapp 017-3898926 utk  order..

COD turut disediakan di sekitar Kuala Lumpur / Cyberjaya/Putrajaya/Taman Equine / Kinrara/ Cheras / Ampang / Shah Alam

Bunyi macam telefon aku ??

Bunyinya , sayup jer.. Aku tanya wife samada dia dengar ke tak .. Jawab dia , tak ..

Aku pasang telinga dan pada masa sama aku cari telefon HTC ONE X aku tu .. Mana pulak perginya ..hurmmm ..

Bunyi tu tak jauh bila aku amati betul betul .. makin lama makin dekat .. Dekat dengan Qhaliff !!! Aku selongkar abis bawah tilam .. Kot terselit kat situ .. Tapi takde pon .. Hurmm

Aku cari bersungguh sungguh .. Akhirnya jumpa ! Di bawah badan Qhaliff rupanya !! Camana la pulak boleh ada bawah badan dia !

Alarm loceng telefon tu , aku matikan .. Panas je handphone aku tu ... Nasib baik tak menetas hp aku tu dan anak ayam ..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI