Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 1 April 2013

Qhaliff di Aqua KLCC ..

 

Best ! Bawak anak kecil ke sini memberikan satu pengalaman luar biasa buat mereka ! Nasib baik gi selepas cuti sekolah .. Tak la berhimpitan .. hehehe .. Amik gambar pun puashati …

Mak dia ingat , dia tak reti laaa nak tengok ikan ikan ni .. Tapi apa yang berlaku sebaliknya ! Qhaliff menunjukkan minat yang amat menarik perhatiannya dan aku , tau dah pun sememangnya dia suka.. Maklumlah , aku kan berkepit dengan dia 24 jam !!

Di sini , Qhaliff siap menjerit dan tepuk tangan lagi ! Wife dan mat salleh kat sebelah dia ketawa tengok ragam dia yang diluar jangkaan ! Aku lak , tercari cari diorang ! Diorang nunnnn depan kaca tu haaa .. Suka giler dia tengok ikan yang banyak banyak tuuuu ..

Dan , ada jugak kakitangan Aqua kenal aku.. Segan aiiii … Sangat berbaloi batalkan percutian ke Cameron sbb Qhaliff enjoy di Aqua !!

Dapat juga jawapannya..

Oooooooooo ... Aku ingatkan apaaa ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Di Cameron Highland ,KLCC ..

Sampai daaahhhhh Cameron kat KLCC !! Hahaha.. Kensel projek sbb aku terlalu kepenatan ..

Bawak Qhaliff gi Aqua je jap lagi ..heee..

Published with Blogger-droid v2.0.10

“ Air apa ni , Ben ? “

 

rsz_future2u

Bersama kengkawan blogger Johor di rumah Mat Gebu dan juga team Alkaline Plus dari Future2u ..

Air alkalinya keluaran syarikat Future2u , serius bagus .. Aku dah test bagi ramai orang dan yang terbaru , aku kasi kat 2 orang kawan gym di Kementerian Belia Sukan .. Korang tau apa hasilnya ?

Mula-mula siku dia sakit .. Diikuti dengan lutut dia .. Dia dah mula bingung sbb risaukan aku aniya dia dengan air tu ! Hahahaha.. Pastu dia abiskan setengah lagi botol air tu .. Dan mula terasa perubahan !

Tau apa kesannya ? Sendinya yang selama ni sakit , dah takde lagi sakit .. Tapak kakinya yang tak leh pijak lantai tanpa kasut , dah ok sesangat ! Sebelum ni ada aku suruh dia gi buat bekam.. Dia gi , tapi kesannya skit je ..

Namun setelah minum cuma sebotol air ni , dia sangat sangat gembira malah siap promote kat wife dia ! Menariknya , sewaktu dia berbasikal petang tu , dia punya energy lain macam ! Siap boleh naik turun bukit selamba jer.. Padahal sebelum ni dia mmg tak dah tak berstamina dah .. Maklumlah , dah otai .. hehe..

Dan sorang lagi kawan aku di gym tu gak terasa perubahan .. Makin sedap pulak pump katanya ! Aku sengih je .. Aku bagitau yang aku tak jual .. Tapi kalau nak , aku leh je bagi  no tel stokis yang berhampiran dan order dengan mereka ..

Tapi diorang nak aku gak tolong belikan .. Adeh .. Tak pasal pasal aku terlibat sama … Tapi ok la .. Seronok tgk kawan kawan sihat sbb aku pun dah rasa gitu gak ..

Er , kalau nak tau pasal air tu , google je dalam blog aku ni .. cari je ALKALINE .. confirm jumpa .. hehehe ..

Qhaliff gi bercutikah ??

 

Di saat semua orang sibuk nak gi kerja , hehehhe .. aku sekeluarga nak gi bercuti ke Cameron Highland.. Saja nak bawak Qhaliff ke sana .. Untung-untung dapat adik .. hahahahha ..

Takde la .. Qhaliff nak cecah 12 bulan yakni setahun .. Jadi, pe salahnya bawak dia ke tempat baru .. Nanti bila dia dah besar , boleh tengok balik apa yg berlaku pada dia di saat dia mencecah setahun ..

Perghhh .. Baru nak cecah setahun , daddy dia pun dia dah suruh YAMMM ( DIAM ) !!

Diam eh ?? Sunat mau ?? Dah besar dah ni kan ??

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI